MetallicGR

Νέα καθυστέρηση για τα Windows 10 mobile

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα καθυστέρηση για τα Windows 10 mobile]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Οι δυσκολίες στην ανάπτυξη του νέου λειτουργικού φαίνεται πως αποτρέπουν την Microsoft από τη κυκλοφορία.

Μέχρι στιγμής τα μόνα handset της Microsoft που λειτουργούν με το νέο λειτουργικό σύστημα είναι τα Lumia 950 και 950XL, όμως η πλειοψηφία της αγοράς αποτελείται από mainstream μοντέλα που "ακόμα περιμένουν" το πράσινο φως από τον κολοσσό του Redmond. Συγκεκριμένα το Lumia 650, το οποίο είναι ένα low end smartphone με ενδιαφέροντα όμως χαρακτηριστικά για τη κατηγορία του, θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο όπως αναφέρουν πηγές και θα είναι το τελευταίο της σειράς Lumia μιας και η Microsoft έχει σχέδια για κάτι νέο.

Σημειώνεται ότι τα Windows 10 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν πριν την αποκάλυψη του του τελευταίου Lumia smartphone με την Microsoft να σκέφτεται ήδη την ιδέα ενός Surface phone που θα σπεύσει να αντικαταστήσει της σειρά.

[img_alt=Νέα καθυστέρηση για τα Windows 10 mobile]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58441.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Και το Lumia 550 έχει Windows 10 mobile.

Κι εγώ τον Φεβρουάριο περιμένω για να δω σε ποιο θα καταλήξω για την πολυπόθητη αλλαγή κινητού!

Link to comment
Share on other sites

Και το Lumia 550 έχει Windows 10 mobile.

Κι εγώ τον Φεβρουάριο περιμένω για να δω σε ποιο θα καταλήξω για την πολυπόθητη αλλαγή κινητού!

δεν ξέρω, λες να πάω και εγώ σε κάτι άλλο?

έχω το 630, μου είναι πάρα πολύ οκ, κάνω την δουλειά μου. καλά νταξ δεν περιμένω να μπουν τα Win 10 για κανέναν λόγο, έχουν ρίξει πάρα πολλά άκυρα τα άτομα από τις 29 Αυγούστου, το πάνε από εδώ και από εκεί το θέμα.

με πειράζει όμως που οι εφαρμογές μένουν ίδιες, δεν ανανεώνονται, και οι ήδη υπάρχουσες χρειάζονται , σε ορισμένες περιπτώσεις αν όχι στον μεγαλύτερο τους βαθμό, κάποιες ριζικές αλλαγές, δεν γίνονται γενικά updates.

Από θέμα λειτουργικότητας είμαι κατευχαριστημένος, μπαταριά κρατάει πολύ, δεν κολλάει, δεν με πετάει από τις κυρίες εφαρμογές, και δεν ζεσταίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω το Ελληνικό νούμερο εκεί. Το μόνο θέμα, το touch, καθότι δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά το πήρα 95?, οπότε δε μπορώ να το συγκρίνω με τηλέφωνα των >200?

Γενικά είναι αξιόλογο, δουλεύει χωρίς προβλήματα/κολλήματα, αλλά έχει έλειψη σε εφαρμογές.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now