MetallicGR

AMD A10-9600P: Νέος Bristol Ridge mobile APU

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD A10-9600P: Νέος Bristol Ridge laptop APU]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Διαρροή δείχνει έναν επερχόμενο Bristol Ridge APU ο οποίος παίρνει 7.4 στο Windows Experience Index.

Στο Windows Experience Index εμφανίστηκε έναν νέο ακυκλοφόρητο APU της AMD και αξίζει να σημειωθεί πως αν και το παραπάνω πρόγραμμα αξιολόγησης της Microsoft έχει κατακριθεί στο παρελθόν για τα αποτελέσματα που επιστρέφει, το σκορ των 7,40 πόντων είναι στα πλαίσια των Thuban και αναφέρεται σε ένα σύστημα της Hewlett Packard - πιθανότατα κάποιο Laptop. Ο AMD "A10-9600P", ένας APU με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Radeon R5 με 6 Compute Units, δύο modules με δύο cores έκαστο και συχνότητα λειτουργίας 2.3GHz.

Από slides που είχαμε δει νωρίτερα, συμπεραίνουμε ότι το APU θα τοποθετείται στο mobile socket FP4 και ενδέχεται να είναι low end μοντέλο που έχει TDP 15W. Όσον αφορά τον desktop τομέα, τα πρώτα APU θα κυκλοφορήσουν κατά το πρώτο μισό του έτους μαζί με τις αντίστοιχες μητρικές οι οποίες θα είναι συμβατές και με τους Zen (Q4 16 με Q1 17).

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now