MetallicGR

Αυτό είναι το επερχόμενο Apple iPhone 5se

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αυτό είναι το επερχόμενο Apple iPhone 5se]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Η πρώτη εικόνα του νέου "μικρού" iPhone της Apple κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Το νέο 4-ιντσο iPhone της Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο όπως δηλώνουν οι εκατοντάδες πηγές στο διαδίκτυο που μιλούν για μια αρκετά ικανή συσκευή, με επιδόσεις παρόμοιες, αν όχι ίδιες, με το iPhone 6. Μέχρι στιγμής, οι φήμες διχάζονται ως προς τον επεξεργαστή που θα διαθέτει η εν λόγω συσκευή καθώς μερικοί μιλούν για τον A8 ενώ άλλοι αναφέρονται στον πιο νέο και αρκετά ισχυρότερο A9.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, λέγεται ότι θα υποστηρίζει LTE (+ voice over LTE), BT 4.2, WiFi ac, κάμερα 8MP πίσω κι 1.2MP μπροστά ενώ θα φέρει και τη TouchID ανιχνευτή δαχτυλικού αποτυπώματος. Το Force Touch πιθανότατα θα είναι παρόν στη νέα συσκευή μέσω software (ένα απλό long press στις φωτογραφίες για ενεργοποίηση της κίνησης). Τέλος, όπως μπορείτε να δείτε και στη παρακάτω φωτογραφία οι διαστάσεις του είναι παρόμοιες με το iPhone 5 (αριστερά). Η τιμή του, με βάση τα όσα ακούγονται, δε θα είναι κάτω από $450, εκτός και αν η Apple μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη!

[img_alt=Αυτό είναι το επερχόμενο Apple iPhone 5se]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58459.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now