MetallicGR

Τον Απρίλιο φημολογείται η νέα Titan της NVIDIA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τον Απρίλιο φημολογείται η νέα Titan της NVIDIA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Νέες πληροφορίες αναφέρονται στην "επόμενη" μεγάλη υλοποίηση της NVIDIA που θα κατασκευάζεται με βάση την αρχιτεκτονική Pascal.

Συγκεκριμένα το ενδεχόμενο μια νέας "Titan" αρχιτεκτονικής Pascal τον ερχόμενο Απρίλιο είναι αρκετά μεγάλο όπως δηλώνουν νέες φήμες. Η νέα Titan θα είναι ίσως η μόνη κάρτα του πράσινου στρατοπέδου που θα εξοπλίζεται με μνήμη HBM με κορυφαίο highlight, τον νέο πυρήνα GP100 κατασκευασμένο στα 16nm FinFET της TSMC. Στη συνέχεια και μέχρι το καλοκαίρι του 2016, λέγεται πως η NVIDIA θα κυκλοφορήσει και τις υπόλοιπες κάρτες, σταδιακά, με τον πυρήνα GP104 να ακολουθεί σε δύο παραλλαγές, πιθανότατα τις "GTX 1080" και "GTX 1070" (η ονοματολογία δίνεται με βάση τα σημερινά δεδομένα). Αυτές οι δύο κάρτες θα εξοπλίζονται με νέες μνήμες GDDR5X, ένας νέος τύπος που θα αντικαταστήσει στην ουσία τις τωρινές GDDR5.

Ο πυρήνας GP104 αναμένεται να έχει τις παρόμοιες επιδόσεις με την τωρινή 980 Ti, όμως θα έρχεται με σημαντικά μειωμένο TDP.

[img_alt=Τον Απρίλιο φημολογείται η νέα Titan της NVIDIA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58464.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

"Σκοτώνει" μπορεί να θεωρηθεί οι τιμές που πουλάει ο venisk!! :hehe: Όμως όχι για την titan!! Reference κάρτα 1250 ευρώ που ξεπερνιέται σε 4 μήνες σε επιδόσεις!! No way!

Αν ισχύει και αυτό με την πρόσθεση των gb vram μπορεί να γίνει κάνα raid 0 με κάρτες.....ποιος ξέρει?

Link to comment
Share on other sites

Λίγο από όλα η nvidia, δεν αφήνει τίποτα απ' έξω, και αυτό και εκείνο και το άλλο, όλα να τα κάνουμε, καλά κάνει μωρέ, για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει. αναμένω 7.6 και 11.8gb vram μοντέλα ;P..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now