MetallicGR

ASUS λανσάρει τη νέα μητρική 970 Pro Gaming Aura

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS λανσάρει τη νέα μητρική 970 Pro Gaming Aura]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Ακόμα περισσότερα RGB LEDάκια έρχονται στο socket AM3+, με πλούσια χαρακτηριστικά ειδικά για τους gamers της παρέας.

Η νέα μητρική της ASUS, 970 Pro Gaming/Aura δανείζεται πολλά από τα χαρακτηριστικά που κυκλοφόρησαν μαζί με τη Skylake πλατφόρμα, και τα χαρίζει απλόχερα σε όσους σκοπεύουν να αναβαθμίσουν στο AMD AM3+ socket. Υποστηρίζει όλους τους σύγχρονους επεξεργαστές του AM3+ socket και εφοδιάζεται με τον γνωστό συνδυασμό chipset 970+SB950. Παράλληλα, υπάρχει πιστοποίηση για NVIDIA SLI για πρώτη φορά στο 970 Chipset και φυσικά AMD Crossfire ενώ ενσωματώνει Aura RGB LED για διάφορα εφέ στο εσωτερικό του κουτιού.

Οι Gaming καταβολές της διακρίνονται και από το ενισχυμένο κύκλωμα δικτύου Intel Gigabit Ethernet με τεχνολογίες gaming, όπως οι LANGuard και GameFirst για σταθερότερη σύνδεση κατά το gaming. Το κύκλωμα ήχου SupremeFX κατασκευάζεται με βάση το 8-κάναλο Realtek ALC1150 chip με 115dB signal-to-noise ratio το οποίο καλύπτεται και από την τεχνολογία/εφαρμογή Sonic Radar II.

Υποστηρίζει μνήμες DDR3 έως 2133MHz με υποδοχές "one clip" (Q-DIMM) για εύκολη εγκατάσταση. Την ίδια στιγμή υπάρχουν πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως USB 3.1 θύρες (έως 10Gbps), M.2 υποδοχή για SSD καθώς και αποκλειστικό header για να τροφοδοτήσετε σωστά την αντλία της υδρόψυξής σας.

Τέλος, δε γνωρίζουμε την προτεινόμενη τιμή της ASUS, όμως στην αγορά της Ευρώπης εμφανίστηκε με τιμή από 125? και φτάνει λίγο πάν από τα 200?.

970 PRO GAMING/AURA | Motherboards | ASUS Global

[img_alt=Η ASUS λανσάρει τη νέα μητρική 970 Pro Gaming Aura]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58471.png[/img_alt]

[img_alt=Η ASUS λανσάρει τη νέα μητρική 970 Pro Gaming Aura]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58472.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

τους έχουν περισσέψει και δεν έχουν τι να τα κάνουν μάλλον :hehe:

Η ο κόσμος έχει σιχαθεί να αγοράζει Dual Cores στα ίδια λεφτά που παίρνει 8-πυρηνους :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

το gaming και τα φρου φρου με πείραξαν ας έβγαζαν μια απλή μητρική .

8 πύρηνους με απόδοση 4 πύρηνου .

Μπορείς να τον αποκαλείς όπως θέλεις δεν έχω πρόβλημα, το θέμα μου είναι ότι ο κόσμος έχει φάει κουτόχορτο τα τελευταία 4-5 χρόνια και μέσα στο 2016 αγοράζει Dual Cores στα 120-150+ Ευρώ. Τόσο έπρεπε να έχουν τα Quad Core πλέον.

Link to comment
Share on other sites

humor dude humor έπρεπε να βάλω ένα :peaceful: στο τέλος .

μην το πάμε εκεί γιατί ξέρουμε ποιος φταίει που πουλάει η ιντελ τα dual core τόσο . το θέμα μας είναι το παλιό chipset το οποίο δεν λένε να το αντικαταστήσουν και του βάζουν στολίδια μπας και ξεστοκαρουν.

Link to comment
Share on other sites

Μα για 8-10 μήνες ακόμα το AM3+ είναι το High-End που έχουν μέχρι να βγει ο ZEN, τι να κάνουν να το σταματήσουν γιατί εσύ και εγώ το θεωρούμε παλιό chipset ??? Και για να είμαστε και σωστοί, μια χαρά είναι το Chipset για την κατηγορία του, ιδικά τώρα που του βάζουν καινούργια features όπως USB 3.1 και M2.

Link to comment
Share on other sites

το κορυφαίο chipset είναι το 990 το ΑΜ3+ είναι το σοκετ . ας βάλουν ότι θέλουν πάνω ένα παλιό chipset είναι ένα παλιό chipset τέλος πάντων ας βγει ο zen να δούμε τι κάνει και βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now