George

Πληροφορίες για τα επερχόμενα DLC του Star Wars: Battlefront

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πληροφορίες για τα επερχόμενα DLC του Star Wars: Battlefront]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG]Η EA σπάει την σιωπή της και μας φανερώνει πληθώρα DLC που θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα.

Τα δωρεάν features συνεχίζονται στην EA για το πρόσφατο Star Wars: Battlefront, προβάλλοντας μια καλή γενική εικόνα προς τους υποστηρικτές της σειράς. Μετά την τελευταία προσθήκη του DLC, Battle of Jakku, πληροφορίες αρχίζουν να εμφανίζονται για τα όσα έπονται σύντομα. Προτού μπούμε σε λεπτομέρειες όμως, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλα τα DLC είναι θα είναι δωρεάν για όσους κατέχουν ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, πλην των πακέτων που συμπεριλαμβάνονται στο Season Pass.

Ακούγοντας στα feedback των καταναλωτών, η ομάδα της EA δημιούργησε ένα ημερολόγιο νέου περιεχομένου καθώς και μικρό-αλλαγών που θα ακολουθήσουν κατά την πάροδο του 2016. Οι αλλαγές αφορούν το multiplayer και τα Missions με δυνατότητα Private Matches, νέες στολές για τους Heroes και πολλά ακόμη.

[img_ALT=Πληροφορίες για τα επερχόμενα DLC του Star Wars: Battlefront]http://www.hwbox.gr/members/3425-albums739-picture58503.jpg[/img_ALT]

Ξεκινώντας λοιπόν με το Battle of Jakku όπως αναφέρθηκε, σήμερα προστίθενται στο Battlefront για όλους τους παίκτες τα εξής περιεχόμενα:

  • Ο χάρτης Tatooine Survival θα υποστηρίζει πλέον τα multiplayer modes Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt και Heroes vs Villains υπό την γενική ονομασία Raider Camp.
  • Νέες στολές με θέμα τον πλανήτη Hoth για τον Luke Skywalker και τον Han Solo, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους παίκτες που έχουν τον ρόλο των Heroes όταν θα βρίσκονται στον Hoth.
  • Δυνατότητα δημιουργίας private matches.
  • Εισαγωγή των Daily Challenges και Community Events. Ουσιαστικά ένας τρόπος όπου το Community θα καλείται να ολοκληρώσει ορισμένους σκοπούς, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να κερδίσουν πιο γρήγορα level και credits. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
  • Αλλαγές στο balancing των multiplayer modes και των όπλων.

Τον Φεβρουάριο, θα συνεχίζουν να προσθέτεται περισσότερο δωρεάν υλικό, μεταξύ των οποίων ένα νέο Mission Survival στον Hoth, ένα νέο χάρτη βασισμένο στον πλανήτη Hoth ο οποίος θα υποστηρίζει τα μεγαλύτερα modes του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένων των Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron και Turning Point. Το Turning Point τον Φεβρουάριο θα προστεθεί σε όλους τους χάρτες που υποστηρίζουν τα Walker Assault και Supremacy modes.

Τον Μάρτιο, θα προστεθεί ένας νέος χάρτης στον Endor όπου θα υποστηρίζει το Walker Assault, Supremacy και Turning Point, καθώς και μια ακόμη Survival Mission στον Tatooine.

Η EA δηλώνει πως θα συνεχίζει να ακούει όλο αυτό το διάστημα το feedback των χρηστών ώστε να προσθέτει περισσότερο υλικό.

Οι κάτοχοι και μόνο του Season Pass θα έχουν πρόσβαση στα παραπάνω δύο εβδομάδες νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες. Το Season Pass θα περιλαμβάνει νέους χάρτες, modes, όπλα, ήρωες και άλλα. Οι ονομασίες που θα περιλαμβάνονται στο digital expansion πακέτο καθώς και λίγες λεπτομέρειες για το τι θα περιμένουν οι παίκτες, είναι οι εξής:

  • Star Wars Battlefront Outer Rlm (March 2016) - Fight among the factories of Sullust and battle with Jabba the Hutt's palace on Tatooine
  • Star Wars Battlefront Bespin (Summer 2016) - It's hunt or be hunted in this action-packed experience set in the Cloud City of Bespin
  • Star Wars Battlefront Death Star (Fall 2016) - That's no moon! One of the most iconic locations in the Star Wars universe makes its debut in Star Wars Battlefront.
  • Star Wars Battlefront Expansion Pack 4 - Title TBA (Early 2017) - We will have more details to share about this exciting new expansion pack in the coming months

Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα μέσα από το Star Wars Battlefront Season Pass, για PlayStation 4, Xbox One και στο Origin για το PC. Κάθε digital expansion pack θα είναι επίσης διαθέσιμο ξεχωριστά. Περισσότερα στο επίσημο site του Season Pass.

Διαβάστε περισσότερα

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now