MetallicGR

Strider Titanium: Η νέα premium σειρά τροφοδοτικών της SilverStone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Strider Titanium: Η νέα premium σειρά τροφοδοτικών της SilverStone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/silverstone.jpg[/NEWS_IMG] Νέα τροφοδοτικά με πιστοποίηση 80 Plus Titanium λανσάρει η SilverStone σε χωρητικότητες έως 800W.

Τα νέα Strider Titanium έρχονται με μια και μοναδική +12V γραμμή τροφοδοσίας καθώς και "νέας γενιάς" ηλεκτρικά κυκλώματα που παρέχουν πιο σταθερή τάση και χαμηλότερο "θόρυβο" κατά τη χρήση. Και τα τρία συνολικά μοντέλα, των 600, 700 και 800W υποστηρίζουν έως και δύο κάρτες γραφικών σε διάταξη SLI/Crossfire χάρη στις τέσσερις PCIe συνδέσεις ρεύματος ενώ τα δύο μεγαλύτερα έρχονται και με ένα επιπλέον EPS καλώδιο τροφοδοσίας κάνοντάς τ ιδανικά για χρήση και σε dual socket μητρικές workstation.

Τέλος, η SilverStone δεν ανακοίνωσε τιμή και διαθεσιμότητα, όμως σύμφωνα με σχετική ενημέρωση θα βρεθούν πολύ σύντομα στα ράφια των καταστημάτων.

[img_alt=Strider Titanium: Η νέα premium σειρά τροφοδοτικών της SilverStone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58589.png[/img_alt]

[img_alt=Strider Titanium: Η νέα premium σειρά τροφοδοτικών της SilverStone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58590.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now