George

Δείτε το Tomb Raider να "τρέχει" στο PC σε ultra ρυθμίσεις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δείτε το Tomb Raider να τρέχει στο PC σε ultra ρυθμίσεις]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action1.jpg[/NEWS_IMG] Τα γραφικά της PC έκδοσης του Rise Of The Tomb Raider κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα με πολλές νέες τεχνολογίες.

Με την βοήθεια νέων τεχνολογιών της NVIDIA σε συνεργασία με την Square Enix και την Crystal Dynamics, τα γραφικά του νέου Rise Of The Tomb Raider παρουσιάζουν μια πολύ όμορφη εικόνα στον τελικό χρήστη, δίνοντας του την ευκαιρία να απολαμβάνει τα φανταστικά τοπία που ως γνωστόν προσφέρει ο τίτλος.

[img_ALT=Δείτε το Tomb Raider να τρέχει στο PC σε ultra ρυθμίσεις]http://www.hwbox.gr/members/3425-albums739-picture58545.jpg[/img_ALT]

Το παρακάτω clip "μιλάει" από μόνο του ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για την ποιότητα των γραφικών της PC έκδοσης, μπορούν να παρατηρηθούν στα screenshots που εμφανίστηκαν πρόσφατα.

[video=youtube;fdhlNHMgloI]

Link to comment
Share on other sites

Μόνο που το είδα με έπιασε αγωνία, κουράστικά απο το σκαρφάλωμα και σφήχτικε το στομάχι μου :tongue-new:

Πολύ όμορφο φαίνεται και καλοφτιαγμένο είδωμεν !!!

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται θα παιχτεί! Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πιο δραστήριο, πιο γρήγορο σε σχέση με το προηγούμενο που μου είχε φανεί λίγο ανιαρό σε πολλές στιγμές :stupid:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now