George

24 ώρες παράτασης της beta του The Division

Recommended Posts

[NEWS_IMG=24 ώρες παράτασης της beta του The Division]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG]Μία ακόμη παράταση για 24 ώρες δίνει η Ubisoft για την beta του Tom Clancy's: The Division.

Η Ubisoft, θέλοντας να δώσει παραπάνω χρόνο στους χρήστες της να απολαύσουν περισσότερο την beta αλλά και να δώσει πρόσβαση σε όσους βρίσκονται ακόμη στο waiting list και δεν έχουν λάβει τον κωδικό τους, παρατείνει την δοκιμαστική της έκδοση για ακόμη 24 ώρες , λήγοντας πλέον στις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 3 AM PST / 12 CET.

[img_ALT=24 ώρες παράτασης της beta του The Division]

http://www.hwbox.gr/members/3425-albums739-picture58499.jpg[/img_ALT]

Η αρχική παράταση που είχε λάβει η beta του Tom Clancy's: The Division ήταν περίπου μία μέρα ακόμη λήγοντας στις 1 Φεβρουαρίου σε σχέση με την αρχική ημερομηνία λήξης στις 31 Φεβρουαρίου.

Μόνο καλά νέα μπορούν να ακουστούν τα παραπάνω σε όσους απολαμβάνουν μέχρι στιγμής την beta.

Διαβάστε περισσότερα

Link to comment
Share on other sites

Δεν τις χρειάστηκα, έφαγε uninstall από εχθές το μεσημέρι που τέλειωσα την 1η αποστολή.

Το όνομα Tom Clancy, συνήθιζε να μπαίνει σε ρεαλιστικά παιχνίδια. Όταν βλέπω ότι στο τέλος της πρώτης αποστολής έχει να σκοτώσω "the boss" και θέλει 7-8 γεμιστήρες για να πεθάνει, μου σηκώνεται η τρίχα. Αν ήθελα τέτοιο παιχνίδι, θα έπαιζα DOOM. Κρίμα... Ελπίζω στο επόμενο Ghost Recon μπας και ξεπλύνει το όνομα Tom Clancy, που θα τρίζουν τα κόκκαλά του...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τους μπόλικους γεμιστήρες και γενικά το όλο σκηνικό με τα health, τα dps και τα σχετικά. Φοβόμουν μην γίνει κάποιου είδους rpg που οι παίκτες έχουν μαγείες και τις χρησιμοποιούν για διάφορους σκοπούς - βλέπε Skyrim - . Δυστυχώς ήταν κάτι που είχα ελέγξει πριν δοκιμάσω την beta. Έμενα προσωπικά μου άρεσε, όχι 60 ευρώ δεν θα έδινα, αλλά με καλή παρέα και μπόλικη πλάκα έχει αρκετά να κάνεις. Πιστεύω όμως σε maximum δύο μήνες gameplay μπορεί να "φουσκώσει".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now