MetallicGR

Η ASUS μεγαλώνει την οικογένεια Designo MX series monitor

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS μεγαλώνει την οικογένεια Designo MX series monitor]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus5.jpg[/NEWS_IMG] Η οθόνη που παρουσίασε στη περασμένη IFA 2015 έρχεται στην αγορά σύντομα σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωσή της.

Η συγκεκριμένη οθόνη διατηρεί την premium εμφάνιση που έχουμε γνωρίσει και από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς και προορίζεται για all around χρήση, από απλή περιήγηση στο διαδίκτυο και ταινίες μέχρι και gaming, λόγω του AH IPS panel της, ανάλυσης 3840x2160 pixel με πλήρη κάλυψη του sRGB. Η φωτεινότητα αγγίζει τα 300 cd/m2 με contrast ratio που φτάνει μέχρι και τα 100000000:1 (ASUS Smart Contrast Ratio) για βαθύ μαύρο και άνετη θέαση.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 27 ίντσες και το σασί εκτός από frameless, περιλαμβάνει και δύο ηχεία 3W έκαστο τα οποία μπορούν να αναπαραγάγουν ήχο ασύρματα, μέσω Bluetooth σε απόσταση 10 μέτρων. Από άποψης εισόδων, η MX27UQ περιλαμβάνει HDMI 1.4, HDMI 2.0 και DP 1.2a με Adaptive-Sync ενώ περιλαμβάνει και 3.5mm audio jack. Στο ίδιο σημείο, βρίσκουμε και ένα USB hub με υποστήριξη SuperSpeed μόνο για γρήγορη τροφοδοσία. Επιπλέον, η Designo υποστηρίζει πολλές τεχνολογίες που βελτιώνουν την εικόνα άτι που θα αγαπήσουν οι λάτρεις των παιχνιδιών και οι multimedia users. Η πρόσοψη είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει σε κάθε μέρος με την brushed metal Icicle Gold λεπτομέρεια.

Η διαθεσιμότητα και η τιμή είναι δύο άγνωστα στοιχεία για την ώρα, όμως δεδομένων των χαρακτηριστικών της, αναμένεται σχετικά ψηλά.

https://www.asus.com/Monitors/MX27UQ/overview/

[img_alt=Η ASUS μεγαλώνει την οικογένεια Designo MX series monitor]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58707.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now