George

Day Of Infamy - Ένα WW2 Insurgency mod

Recommended Posts

[NEWS_IMG=title]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps2.jpg[/NEWS_IMG] Ένα νέο mod για το Insurgency με άρωμα και όνομα που παραπέμπει στον Δεύτερο Παγκόσμιο, κυκλοφόρησε σε δοκιμαστική έκδοση.

Με τις εταιρίες first-person-shooter να έχουν στραφεί περισσότερο προς το modern combat, έχοντας αφήσει πίσω τις ιστορικές αναδρομές αλλά προπάντων τις απαιτήσεις του κοινού που απαρτίζει το gaming, μία ομάδα από developers στεκόταν στην άκρη και πρόσεχε στο μάθημα. Υπό την εταιρική ονομασία New World Interactive, σε συνεργασία με την modding κοινότητα δημιούργησε το Day of Infamy.

[video=youtube;SUM5PjOp9tA]

Αν και το παιχνίδι ακόμη βρίσκεται αρκετά σκαλιά μακριά από την ολοκληρωμένη υπόσταση του, είναι διαθέσιμο και playable. Παρά τα 5 αστέρια που έχει λάβει στο Steam Workshop, το Day of Infamy έχει ακόμη πολλά να προσφέρει από οχήματα, ρυθμίσεις, textures και άλλα τα οποία θα προστεθούν αργότερα.

[img_ALT=Day Of Infamy - Ένα WW2 Insurgency mod]

http://www.hwbox.gr/members/3425-albums739-picture58717.jpg[/img_ALT]

Το Day of Infamy αφορά σίγουρα ένα τεράστιο το project και όσοι αγαπάνε τα WW2 FPS τότε καλό θα ήταν να προσέξουν την περαιτέρω ροή του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now