PanicOnArt

Master X Master: Νέο MOBA από την NCSoft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Master X Master: Νέο MOBA από την NCSoft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/461506901b4a15b7.png[/NEWS_IMG]Στον κόσμο των MOBA αποφάσισε να περάσει και η NCSoft με τη δημιουργία του νέου της τίτλου, Master X Master.

Σύμφωνα με την NCSoft το παιχνίδι θα είναι ένας συνδυασμός MOBA, αλλά και action/hack n' slash παιχνιδιών, όπως το Diablo III. Το Master X Master, θα διαφοροποιείται από τα άλλα του είδους του μιας και θα δίνει στον παίχτη τον απόλυτο έλεγχο στην κίνηση του ήρωά του. Επιπροσθέτως, ο παίχτης θα πρέπει στην αρχή του παιχνιδιού να επιλέξει δύο διαφορετικούς ήρωες για να παίξει ενώ θα του δίνεται η δυνατότητα να εναλλάσσει τους δύο ήρωες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το Master X Master φέρνει περισσότερο σε ένα μείγμα Smite και Heroes of the Storm μιας και η NCSoft ανακοίνωσε πως δε θα υπάρχει in-game shop και αντικείμενα στο παιχνίδι. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τίτλους του είδους, το παιχνίδι θα έχει και PvE κομμάτι, όπου οι παίχτες θα καλούνται να «αγωνιστούν» σε διάφορα dungeons.

[img_ALT=Master X Master: Νέο MOBA από την NCSoft]

http://www.hwbox.gr/members/14842-albums749-picture58731.jpg[/img_ALT]

Με τον αριθμό των διαθέσιμων ηρώων να φτάνει τους 30, η NCSoft ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει τον νέο της τίτλο στο δεύτερο μισό του 2016. Μέχρι στιγμής η NCSoft δεν έχει ανακοινώσει αν το παιχνίδι θα είναι Free-to-play.

[video=youtube;Adh1f-_4X_M]

Edited by PanicOnArt
Link to comment
Share on other sites

Με το LOL να έχει τόση απήχηση, άντε και η DOTA2, το μόνο που τους μένει να κάνουν free to play αν θέλουν να ανταγωνιστούν και να αποκτήσουν userbase.

Καλή αρχή και επισήμως [MENTION=14842]PanicOnArt[/MENTION] :T:

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω και πολλά. LoL και Dota έχουν τη μερίδα του λέοντος και ο,τι και να βγει τώρα είναι σχεδόν αδύνατο να τραβήξει κόσμο. Ναι, καινοτομεί το Master X Master με το σύστημα που φέρνει, αλλά δεν περιμένω να έχει απήχηση.

P.S Σε μερσώ :D [MENTION=3682]Astalavista[/MENTION]

Link to comment
Share on other sites

Άντε καλή αρχή :D

Τα χω συζητήσει 7 δισεκατομμύρια φόρες, τα χω πει ξανά και ξανά καταντάω γραφικός, αυτά τα παιχνίδια είναι τελειωμένη υπόθεση, 2 είναι τα παιχνίδια και τα προαναφέρατε οι από πάνω, πιστεύωπως ότι βγαίνει από εκεί και πέρα, βγαίνει άπλα για να υπάρχει στο πίσω μέρος του σκληρού δίσκου και σε κάποιον φάκελο με όνομα MOBA.

Το μόνο παιχνιδι MOBA που με τράβηξε το ενδιαφέρον, και θα έδινα χρόνο για να το ψάξω και να το δω τι και πως λειτουργεί, είναι το Supernova, που εκεί πραγματικά υπάρχει και ζουμί, και πρωτοτυπία στον τρόπο παιχνιδιού, και νέα πράγματα στο μάτι!

Link to comment
Share on other sites

Δε διαφωνώ μαζί σου. Τα υπόλοιπα MOBA είναι λίγο πολύ καταδικασμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Heroes of the Storm που ενώ έκανε τρελό μπαμ στην αρχή, μέσα σε 6 μήνες έπεσε. Όταν 80.000.000 unique users (άντε να τους κάνω 70) παίζουν δύο παιχνίδια σε σταθερή βάση, τότε δεν υπάρχει κόσμος για να παίξει τα άλλα. Πάντα ένα νέο ΜΟΒΑ θα τραβήξει ενδιαφέρον στην αρχή και θα προσελκύσει κυρίως αυτούς που "βαρέθηκαν" να παίζουν LoL και Dota2 αλλά ακόμη και αυτοί θα επιστρέψουν κάποια στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now