MetallicGR

Το Fallout 4 "καλλωπίζεται" με νέα εφέ γραφικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Fallout 4 "καλλωπίζεται" με νέα εφέ γραφικών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action5.jpg[/NEWS_IMG] Η Bethesda κυκλοφόρησε νέο update για το Fallout 4 που βελτιώνει τα γραφικά στην πλατφόρμα του PC.

Από τη κυκλοφορία του Fallout 4 στο PC πολλοί χρήστες δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα από τα γραφικά και πολλοί ξεκίνησαν έναν mini πόλεμο στο franchise. Η Bethesda σε νέο update που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, προσθέτει την HBAO+ ambient occlusion σε όλες τις υποστηριζόμενες κάρτες γραφικών και ενώ οι κάτοχοι NVIDIA καρτών θα δουν πως ότι πυροβολούν αφήνει σημάδι στην συγκεκριμένη επιφάνεια. Αυτό λέγεται και weapon debris effect και το βλέπουμε μόλις αναβαθμίσουμε τον τίτλο από το Steam. Φυσικά εκτός από αυτά, συμπεριλαμβάνονται και αρκετά bug fixes που αφορούν το Gameplay, τις Αποστολές και το Workshop. Τέλος, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και στους κατόχους Xbox One και PlayStation 4 μέσα στην εβδομάδα.

[img_alt=Το Fallout 4 "καλλωπίζεται" με νέα εφέ γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58773.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο σενάριο με το skyrim και τα HD textures που κυκλοφόρησε μετέπειτα! Κλασική bethesda. Αλλά αυτό με την επαν εφεύρεση των decals στους τοίχους είναι για πολλά γιαούρτια! Έλεος!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now