MetallicGR

Ντεμπούτο της Sony στη διεθνή αγορά SSD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ντεμπούτο της Sony στη διεθνή αγορά SSD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sony1.jpg[/NEWS_IMG] Παρόλο που είναι γνωστή στην αγορά της Ιαπωνίας, οι πρώτοι SSD της Sony εξαπλώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η νέα σειρά που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες ονομάζεται SLW-M και αποτελείται από δύο μοντέλα με χωρητικότητες 240 και 480GB χρησιμοποιούν το πρότυπο σύνδεσης SATA III 6Gbps. Έχουν πάχος μόλις 7 mm (2.5" form factor) κάνοντάς τους ιδανικούς ακόμα και για ορισμένα πολύ λεπτά laptop, κατά κόσμον γνωστά και ως ultrabook. Οι αναμενόμενες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων σύμφωνα με τη Sony ανέρχονται σε 560 MB/s ανάγνωση και 530 MB/s εγγραφή, σχεδόν "τερματίζοντας" το πρότυπο σύνδεσης.

Μαζί, η Sony δίνει δωρεάν και μια έκδοση του Acronis True image 2015 HD καθώς και το λογισμικό της, Sony SSD Toolbox. Τέλος, οι τιμές τους στην Ευρωπαϊκή αγορά παραμένουν άγνωστες.

[img_alt=Ντεμπούτο της Sony στη διεθνή αγορά SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58871.png[/img_alt]

[img_alt=Ντεμπούτο της Sony στη διεθνή αγορά SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58870.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ξέρετε πόσοι είναι κολλημένοι στο brand των 90s και θα τους πάρουν μόνο κ μόνο γιαυτό;

Kολλημενοι με brand ειναι πολλοι.Αλλοι με asus, αλλοι με evga,apple,samsung-lacoste-bmw-mercedes και η λιστα δεν εχει τελειωμο.

Το θεμα ειναι να αξιζουν και να εχουν ανταγωνιστικη τιμη.Δεν καταλαβα δηλαδη, οι αλλοι εχουν μεγαλυτερα γεννητικα οργανα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά δεν είμαι κολλημένος λόγο brand αλλα λόγο κατασκευής και ομορφιάς τον προϊόντων που φτιάχνει. [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] file mU :P .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now