MetallicGR

Το LG G5 αναμένεται και αυτό στις 21 Φεβρουαρίου

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το LG G5 αναμένεται και αυτό στις 21 Φεβρουαρίου]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lg2.jpg[/NEWS_IMG] Το πολυαναμενόμενο G5 της LG θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο MWC στην Βαρκελώνη λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη του Galaxy S7!

Στο νέο teaser που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "φωτογραφίζει" σημεία με τον αριθμό "5" σε περιοχές της Αμερικής και αναφέρεται φυσικά στο επερχόμενο flagship smartphone της οικογένειας "G". Το G5 φημολογείται πως θα έχει μια υποδοχή σαν "συρτάρι" το οποίο θα περιλαμβάνει την αφαιρούμενη μπαταρία και πιθανότατα θα δίνει πρόσβαση στην κάρτα SIM.

Τα specs του σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν θα είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Στο εσωτερικό του, ο Snapdragon 820 θα δίνει τον "ρυθμό" στις λειτουργίες του νέου G5 και θα συνοδεύεται από 3GB RAM καθώς και από 32GB αποθηκευτικού χώρου. Το κέλυφος θα έχει οθόνη 5.3 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1440 καθώς και μια δευτερεύουσα 160 x 1040 pixel αποκλειστικά για ειδοποιήσεις. Η κάμερα θα έχει ανάλυση 16MP με δυνατότητα σύλληψης φωτογραφιών μεγάλου εύρους 135 μοιρών ενώ θα έρχεται με διπλό flash και RGB sensor autofocus. Η "selfie camera" θα έχει ανάλυση 8MP.

Όσον αφορά τα "υπόλοιπα" χαρακτηριστικά το τηλέφωνο θα έχει πλαϊνό volume rocker ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2800mAh και θα είναι αφαιρούμενη όπως δείχνουν οι φήμες. Το ξεκλείδωμα θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ το OS θα είναι η 6η έκδοση του Android της Google.

http://www.hwbox.gr/news-tablets-smartphones/43216-samsung-galaxy-s7-s7-edge-stis-21-febrouariou.html

[img_alt=Το LG G5 αναμένεται και αυτό στις 21 Φεβρουαρίου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58887.png[/img_alt]

[img_alt=Το LG G5 αναμένεται και αυτό στις 21 Φεβρουαρίου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58889.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

αντισταθηκα στο S6 (μου το κανανε δωρο και το πουλησα) και εμεινα πιστος στο G2

Αντισταθηκα στο G4 (μαλλον με αποτρεψαν οι 5,5")

Σε αυτο ομως δυσκολα δεν θα ενδωσω :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now