MetallicGR

60 εκ. πωλήσεις σημείωσε το GTA V

Recommended Posts

[NEWS_IMG=60 εκ. πωλήσεις σημείωσε το GTA V]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG] Rockstar και Take Two επιβεβαιώνουν αυτόν τον τεράστιο αριθμό πωληθέντων αντιτύπων σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες.

Το δημοφιλές Grand Theft Auto V φτάνει στη τρίτη θέση παγκοσμίως με τα best seller Minecraft και Wii Sports (το τελευταίο κατέχει μάλιστα τη πρώτη θέση με 82,72 εκ. αντίτυπα) έχοντας σημειώσει πάνω από 60 εκ. πωλήσεις. Ο αριθμός σύμφωνα με τις δύο εταιρίες περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες που έχει κυκλοφορήσει όπως τις last gen και τις next gen (τώρα current gen) παρά τα μειωμένα στατιστικά της Take Two τα τελευταία τρίμηνα.

Τέλος, για να ενισχύσει τα έσοδά της, η Take Two ετοιμάζει τα Battleborn και το Mafia III για κυκλοφορία μέσα στο έτος και πριν τον ερχόμενο Απρίλιο.

[img_alt=60 εκ. πωλήσεις σημείωσε το GTA V]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58904.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Παιχνιδάρα απίστευτη! Τι να άλλο να πεις, μέχρι εχθές νόμιζα ότι η Bethesda ξέρει να φτιάχνει κόσμους αλλά μπροστά στο gta θα έπρεπε να το κλείσουν το μαγαζάκι τους να ανοίξουν κανένα φαρμακείο. :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now