MetallicGR

Ακόμη μια εμφάνιση της AMD Polaris GPU στην βάση δεδομένων Zauba

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ακόμη μια εμφάνιση της AMD Polaris GPU στην βάση δεδομένων Zauba]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Το high end μοντέλο της AMD "ποζάρει" για άλλη μια φορά στη βάση δεδομένων του Zauba, αυτή τη φορά όντας έτοιμη για κυκλοφορία.

Χωρίς να αρχίσουμε την ανάλυση σχετικά με τις επερχόμενες Polaris, αξίζει να πούμε πως το σημερινό μοντέλο που εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων Zauba έχει διαφορετική κωδική ονομασία (C99) κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως είναι μια high end και διπύρηνη υλοποίηση. Επιπλέον, η ένδειξη "FOC" στην ονομασία λέγεται πως αναφέρεται στην λειτουργικότητα του chip το οποίο είναι στο μέγιστο βαθμό. Οι δύο Polaris που είδαμε σε προηγούμενη είδηση Polaris 11 και Polaris 10 έχουν διαφορετικές κωδικές ονομασίες κάτι που σημαίνει πως η C99 είναι ίσως κάποια διπύρηνη κάρτα γραφικών η οποία πέρασε τη φάση δοκιμών ενώ το κόστος των $1700 δε θα πρέπει να ληφθεί ως δεδομένο, λόγω της "πρωτότυπης" φύσης του συγκεκριμένου δείγματος.

Η νέα σειρά καρτών γραφικών της AMD, 400 Series (αρχιτεκτονική Polaris) θα κυκλοφορήσει στα μέσα περίπου του έτους, όπως και η αντίστοιχη της NVIDIA.

[img_alt=Ακόμη μια εμφάνιση της AMD Polaris GPU στην βάση δεδομένων Zauba]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58119.png[/img_alt]

[img_alt=Ακόμη μια εμφάνιση της AMD Polaris GPU στην βάση δεδομένων Zauba]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58974.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now