MetallicGR

Διέρρευσαν τα μοντέλα των Mobile Bristol Ridge APU της AMD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διέρρευσαν τα τα Mobile Bristol Ridge APU της AMD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Οι πρώτες πληροφορίες για τα διαθέσιμα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν για το FP4 mobile socket έρχονται στην επιφάνεια.

Η λίστα των πρώτων Bristol Ridge APU που θα κυκλοφορήσουν από την AMD μέσα στο πρώτο μισό του 2016 περιλαμβάνει αρχικά 6 μοντέλα τα οποία θα προορίζονται για mainstream και business φορητούς υπολογιστές. Οι Bristol Ridge όμως θα βρεθούν και στη desktop πλατφόρμα και συγκεκριμένα στο socket AM4, με το τελευταίο να αναμένει πως και πως (όπως και μεγάλο μέρος της hardware κοινότητας) τους Zen (κωδική ονομασία Summit Ridge) που υπόσχονται μεγάλη αύξηση των επιδόσεων από τους Bulldozer.

Πιο ειδικά, η mainstream πλατφόρμα αποτελείται από τους AMD FX-9830P, AMD FX-9800P, AMD A12-9730P, AMD A12-9700P, AMD A10-9630P, AMD A10-9600P και οι αντίστοιχοί τους στην Business αγορά φαίνονται από την παρακάτω φωτογραφία. Έρχονται με DDR3 και DDR4 IMC με υποστήριξη μνημών έως 2133 και 2400 αντίστοιχα ενώ το TDP τους θα είναι μεταβαλλόμενο ανάλογα με το μοντέλο του laptop, από 25-45W. Οι Bristol Ridge θα φέρουν έως 4 πυρήνες αρχιτεκτονικής Excavator στα 28nm ενώ θα περιλαμβάνουν κάποια Next Gen GCN κάρτα γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now