MetallicGR

Η MSI κυκλοφορεί το GT72S Gaming Notebook με το Tobii σύστημα eye tracking

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MSI κυκλοφορεί το GT72S Notebook με το Tobii σύστημα eye tracking]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi44.jpg[/NEWS_IMG] Από τη CES 2016 έρχεται το συγκεκριμένο φορητό σύστημα της MSI το οποίο ξεκινά να κυκλοφορεί.

Το σύστημα Tobii που βλέπουμε να υπάρχει στον "standard εξοπλισμό" του νέου GT72S Gaming Notebook της MSI παρακολουθεί την κατεύθυνση που κοιτάζει ο χρήστης προσαρμόζοντας ανάλογα την κάμερα σε κατάσταση παιχνιδιού. Στο εσωτερικό του ζει ένας Intel Core i7-6820HK Skylake επεξεργαστής που χρονίζεται έως και τα 3.6 GHz και συνοδεύεται από μια GTX 980Μ κάρτα γραφικών με 8GB αποκλειστική μνήμη GDDR5. Επιπλέον, υπάρχουν 32 GB DDR4 RAM και SSD 256GB για υψηλές επιδόσεις σε κάθε εργασία.

Η οθόνη του είναι μια 17.3 ιντσών ανάλυσης 1080p και ενσωματώνει G-Sync για μείωση του tearing και του stuttering που δημιουργείται από τη διαφορά των FPS με τον ρυθμό ανανέωσης του panel. Το κόστος του συγκεκριμένου, που φέρει την τεχνολογία Tobii ανέρχεται στα $2,599 και η κυκλοφορία του ξεκινά άμεσα από το δίκτυο συνεργατών της MSI.

Δείτε περισσότερα στο επίσημο site της MSI από τον παρακάτω σύνδεσμο, ενώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση της τεχνολογίας Tobii από το βίντεο στο τέλος της είδησης.

https://www.msi.com/product/notebook/#?category=GT%20Series

[img_alt=Η MSI κυκλοφορεί το GT72S Notebook με το Tobii σύστημα eye tracking]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58995.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/fl3EwY7d2jI?list=PLTPGJNsY3U4xCHnx_Ja9RoEk6YrPa4MaZ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now