MetallicGR

Δύο νέα Gaming ακουστικά λανσάρει η GIGABYTE

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύο νέα Gaming ακουστικά λανσάρει η GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte4.jpg[/NEWS_IMG] Σήμερα ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του δίδυμου FORCE H5 και H7, των δύο νέων Gaming ακουστικών της GIGABYTE.

Η GIGABYTE κυκλοφορεί επίσημα τα δύο νέα της Gaming ακουστικά FORCE H5 και H7 που προορίζονται για την mainstream και high end αγορά αντίστοιχα. Τα πρώτα εφοδιάζονται με δύο neodymium drivers διαμέτρου 50mm με την SRS surround sound engine που προσθέτει ένα εφέ "360 μοιρών" για καλύτερη αντίληψη της προέλευσης του ήχου μέσα στο παιχνίδι. Παράλληλα, η άνετη κατασκευή υπόσχεται αρκετές ώρες παιχνιδιού χωρίς να κουράζει ενώ η κατασκευή είναι παραμετροποιήσιμη στις ανάγκες και στο κεφάλι του εκάστοτε gamer.

Πηγαίνοντας στο high end μοντέλο, τα FORCE H7, βλέπουμε 8 συνολικά ηχεία (4 σε κάθε cup) που δίνουν την ψευδαίσθηση ενός 5.1 σετ ηχείων και απαράμιλλη ποιότητα. Περιλαμβάνουν και ποιοτική USB κάρτα ήχου με υποστήριξη αποκλειστικού audio equalizer και διάφορων ακόμα ρυθμίσεων, σχετικών με τον ήχο.

GIGABYTE - PC Peripherals - Headset - FORCE H7

GIGABYTE - PC Peripherals - Headset - FORCE H5

[img_alt=Δύο νέα Gaming ακουστικά λανσάρει η GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58986.png[/img_alt]

[img_alt=Δύο νέα Gaming ακουστικά λανσάρει η GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58987.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now