MetallicGR

DirectX 12 στο Rise of Tomb Raider - Έρχεται σύντομα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=DirectX 12 στο Rise of Tomb Raider - Έρχεται σύντομα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG] Διάφορα σχετικά αρχεία εμφανίστηκαν στον φάκελο του παιχνιδιού και υποδηλώνουν την προσθήκη του νέου API σε μελλοντικό update.

Ο developer του νέου Rise of the Tomb Raider, Crystal Dynamics, ίσως είναι από τις πρώτες εταιρίες AAA τίτλων που θα υλοποιήσουν το DirectX 12 στα δικά τους παιχνίδια, κάτι που έγινε γνωστό από τα συνοδευτικά αρχεία του Rise of the Tomb Raider. Συγκεκριμένα, στον φάκελο του παιχνιδιού υπάρχει ένα "μυστήριο" DX12.dll αναφέρεται πιθανότατα στον νέο renderer ο οποίος θα γίνει διαθέσιμος μόνο σε όσους τρέχουν Windows 10 στους υπολογιστές τους.

Το hardware support για μια τέτοια κίνηση είναι εκεί, με σχεδόν όλες τις σύγχρονες κάρτες γραφικών των δύο μεγάλων εταιριών να υποστηρίζουν το API ενώ όλοι τους περιμένουν το σχετικό "greenlight" από την Microsoft.

[img_alt=

DirectX 12 στο Rise of Tomb Raider - Έρχεται σύντομα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59038.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now