MetallicGR

Σε απολύσεις προβαίνει η Mad Catz

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σε απολύσεις προβαίνει η Mad Catz]http://www.hwbox.gr/images/news_images/madcatz.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία περνά δύσκολες εποχές, ως εκ τούτου, αποφάσισε να περικόψει το 37% του εργατικού δυναμικού της για να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της.

Η γνωστή από τα φουτουριστικά περιφερειακά της και τις κατά καιρούς ασχολίες με το PC Gaming, Mad Catz, ανακοίνωσε περικοπές προσωπικού, που αγγίζουν το 37% του συνολικού εργατικού δυναμικού της. Συγκεκριμένα, μετά την αναδιάταξη των υψηλά ιστάμενων στην εταιρία, η Mad Catz συνεχίζει να "πέφτει" καθώς το 2015 η εταιρία έχασε $4.36 εκατομμύρια. Ο CEO Darren Richardson παραιτήθηκε μια ημέρα πριν την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Mad Catz και αντικαταστάθηκε από την Karen McGinnis η οποία κατείχε με πρότινος τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή (CFO).

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως παρά τη θετική αποδοχή του Rock Band 4, στο οποίο η Mad Catz εκτελούσε χρέη διανομέα και promotion, η εταιρία δεν κατάφερε να ανακάμψει και όπως ανακοίνωσε θα υιοθετήσει ένα νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης.

[img_alt=Σε απολύσεις προβαίνει η Mad Catz]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59067.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now