ChameZX

Gamepads on action

Recommended Posts

Χελοου παιδιά.

Θα ήθελα να αγοράσω ενα gamepad για το πσ, να κάνω την δουλειά μου άλλα να μου μείνει, μην πάω σε έναν χρόνο να πάρω άλλο.

Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω, αξίζει να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο? σκέφτομαι το "ξύλο" που μπορεί να έχει φάει και αυτό με αποτρέπει σε μεγάλο βαθμό, από την άλλη η τιμές είναι δελεαστικές.

Έχει κάποιος από εσάς κάποια πρόταση που να υπάρχει στην κατοχή του και να την χρησιμοποιεί συχνά?

βλέπω υπάρχει μεγάλη ποικιλία, αν και πολλά άτομα παίζουν με τον μοχλό από το xbox 360, εδώ τι γίνεται? είναι ready to game το βάζω στο πσ και τέλος? δεν χρειάζομαι κάποιο επιπρόσθετο λογισμικό για να ρυθμίσω πράγματα και θάματα?

Δεν έχω θέμα αν θα είναι ασύρματο η ενσύρματο, κάνουν και τα δυο, στο ασύρματο θα προτιμούσα αν υπάρχει και κάποιος φορτιστείς για να μην τρέχουμε για μπαταρίες σε περίεργες στιγμές.

έχει ένα φιλαράκι μου ετούτο LOGITECH F310 GAMEPAD - GAME CONTROLLER (PER.580198) δεν έχω παίξει κάποιο game να δω τι και πως, άλλα μου κάθεται καλά στο χέρι αν και σαν κατασκευή μου φάνηκε "φτηνό".

προτάσεις παιδιά :D

Link to comment
Share on other sites

Έχω αυτό (https://www.skroutz.gr/s/4432543/SpeedLink-Torid-Wireless-Gamepad-%CE%92lack-PC-PS3.html). Από το το Σεπτέμβρη του 14 χωρίς να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα αλλά κάθε μήνα σχεδόν, το έχω φορτίσει 5-6 φορές. Πολύ καλή μπαταρία, από εμβέλεια δεν έχω δοκιμάσει κάτι παραπάνω από φυσιολογικές αποστάσεις δωματίου αλλά δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα, στιβαρό με καλή εμφάνιση, ικανοποιητικότατη δόνηση και από τη στιγμή που θα περάσεις τους drivers είναι plug n'play σε όλα τα παιχνίδια. Προσωπικά θα πάρω και δεύτερο γιατί το έχει καβατζώσει η κοπέλα.... hehe

Link to comment
Share on other sites

Μετά από αρκετό ψάξιμο, είχα καταλήξει σε ThrustMaster. Ξέρω ότι οι περισσότεροι επιλέγουν Logitech λόγω ονόματος, ή XBOX λόγω αντοχής, αλλά επέλεξα ΤΜ για δύο βασικούς λόγους:

1. Αναλογικές σκανδάλες στα δύο χέρια. Ιδανικές για γκάζι/φρένο, που το mini-stick δε βολεύει καθόλου

2. Δυνατότητα αντιστροφής στην αριστερή πλευρά του stick με το D-pad.

Δυστυχώς, δε βλέπω ανάλογο μοντέλο τώρα. Με αναλογικές σκανδάλες πάντως, είναι αυτά:

PC Gamepad controller GP XID - Wired - White | Thrustmaster

Xbox 360 / PC Controller - GPX LightBack Ferrari F1 Edition - Wired Red/White | Thrustmaster

Xbox 360 / PC Controller - GPX LightBack Black Edition - Wired - Black | Thrustmaster

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=4836]<<haris>>[/MENTION] δείχνει ωραίο και το βρίσκω σε διαθεσιμότητα άλλα και σε σούπερ τιμή. τα σχόλια των χρηστών όμως με κάνουν λίγο επιφυλακτικό, όλοι γράφουν πολύ καλά λογία, για την διάρκεια της μπαταριά και το πιάσιμο με την λαστιχένια επίστρωση, άλλα στα μείον του φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει θέμα με την ποιότητα κατασκευής του και ότι δεν ανταποκρίνεται πολύ καλά μετά από μεγάλη διάρκεια χρίσης στο πέρασμα του χρόνου, συχνά σχόλια αναφέρουν πως χάνει την ακρίβεια του μοχλού.

[MENTION=53]Wizard![/MENTION] κρατάω το GP XID, Καλή είναι η thrusmaster την βλέπω αρκετά συχνά μπροστα μου σε περιφερειακά για PS και Pc. Έχεις κάνει χρίση κάποιο από τα χειριστήρια που έδωσες στα λινκ?

Σε γενικές γραμμές όμως η απόσταση από το χειριστήριο του 360 είναι ένα 5?, τα σχολειά από όλους είναι τα αναμενόμενα βέβαια, άλλα από την άλλη, δεν υπάρχουν και τα παράπονα...

Link to comment
Share on other sites

@Wizard! κρατάω το GP XID, Καλή είναι η thrusmaster την βλέπω αρκετά συχνά μπροστα μου σε περιφερειακά για PS και Pc. Έχεις κάνει χρίση κάποιο από τα χειριστήρια που έδωσες στα λινκ?

Έχω αρκετά παλαιότερο μοντέλο, ίσως και 6-7 ετών, αλλά παίζει ακόμα και δεν έχει κάνει το παραμικρό. Δεν ξέρω σε κανά χρόνο που θα το πάρει ο γιός μου στα χέρια του τι ψάρια θα πιάσει :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now