MetallicGR

Συσκευές θα τρέχουν ασταμάτητα για 7 ημέρες χωρίς φόρτιση

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Συσκευές θα τρέχουν απρόσκοπτα για 7 ημέρες χωρίς φόρτιση]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Το μέλλον είναι κοντά δηλώνει η Βρετανική Intelligent Energy Holdings, λέγοντας πως η συγκεκριμένη διάρκεια θα "είναι μονόδρομος" στις μελλοντικές συσκευές μας.

Μέσω της τεχνολογίας fuel cell, δηλαδή της μετατροπής ενός χημικού (στη προκειμένη περίπτωση υδρογόνου) σε ηλεκτρισμό η Βρετανική εταιρία ανάπτυξης Intelligent Energy Holdings υπόσχεται πως θα αυξήσει το "uptime" των φορητών συσκευών μας και δη των smartphones μας σε 7 ημέρες. Η τεχνολογία είναι αρκετά φιλική προς το περιβάλλον παρά την "ιδιαίτερη" ονομασία της και το αποτέλεσμα της χημικής αυτής αντίδρασης θα είναι αγνό νερό - πιο πολύ σταγόνες λόγω του μεγέθους του project.

Ο Managing Director Julian Hughes δήλωσε πως η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στα φορητά μέσα μας θα δώσει μια ανάσα στην μέχρι στιγμής στάσιμη εξέλιξη των μπαταριών, ικανοποιώντας στο έπακρο τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των χρηστών. Η εταιρία μελετά εδώ και 25 χρόνια την εν λόγω τεχνολογία με κύριο προσόν της περισσότερες από 1000 πατέντες ενώ έχει συνεργαστεί και με τη Boeing για την ανάπτυξη ενός επανδρωμένου αεροπλάνου που λειτουργεί χάρη στα fuel cells (κυψέλες καυσίμου).

[img_alt=Νέα τεχνολογία υπόσχεται smartphones με διάρκεια μπαταρίας 7 ημέρες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59066.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now