MetallicGR

Το AMD FreeSync επεκτείνεται και στα φορητά της HP

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το AMD FreeSync επεκτείνεται και στα φορητά της HP]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd1.jpg[/NEWS_IMG] Gaming χωρίς συμβιβασμούς υπόσχεται η HP καθώς αναμένεται α υποστηρίξει το FreeSync σε επιλεγμένα laptop της.

Ένα από τα φορητά συστήματα που θα λάβει την εν λόγω τεχνολογία θα είναι το HP Envy 15z ενώ θα αναβαθμιστεί σύντομα με AMD 6th Generation A-series επεξεργαστές με πυρήνες Carrizo. Το panel του laptop θα υποστηρίζει FreeSync ενώ η τεχνολογία θα λειτουργεί και μέσω της HDMI θύρας του. Σημειώνεται ότι η προτεινόμενη τιμή του συγκεκριμένου laptop ανά έκδοση θα ξεκινάει από τα $499, κάνοντάς το μια αρκετά ενδιαφέρουσα υλοποίηση και συγκριτικά, κατά πολύ φθηνότερη από τις αντίστοιχες προτάσεις της NVIDIA.

Το AMD FreeSync θα βρεθεί σε πολλά περισσότερα laptops της HP, ενώ ήδη τέτοια panel κοσμούν και άλλα αντίστοιχα συστήματα όπως το Lenovo Y700. Τέλος, όπως ανέφερε και η ίδια η AMD θα υπάρξουν περισσότερα laptops με την εν λόγω τεχνολογία μέσα στο έτος.

[img_alt=Το AMD FreeSync επεκτείνεται και στα φορητά της HP]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59084.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now