MetallicGR

Οι EVGA GTX 980 Ti VR EDITION κυκλοφορούν και επίσημα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύο νέες EVGA GTX 980 Ti VR EDITION κυκλοφορούν και επίσημα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga2.jpg[/NEWS_IMG] Οι κάρτες που έκαναν την εμφάνισή τους στην φετινή CES ξεκινούν να πωλούνται.

Η EVGA λανσάρει και επίσημα στην αγορά των enthusiast δύο νέες κάρτες γραφικών, ειδικά σχεδιασμένες για υλικό Virtual Reality. Οι κάρτες που φέρουν τον GM200 πυρήνα της NVIDIA με 2816 CUDA Cores συνοδεύονται από ένα πλήρες σύστημα που αποτελείται από μια εσωτερική HDMI η οποία συνδέεται με ένα 5.25" bay panel στην πρόσοψη του κουτιού και παρέχει μια HDMI για το headset, ενώ ο ξεχωριστός USB 3.0 Header προσφέρει δύο USB που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του Oculus Rift.

H HDMI είναι έκδοσης 2.0 για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ανάλυσης και ρυθμού ανανέωσης. Από τις δύο υλοποιήσεις, η μια φέρει το ACX 2.0+ σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες με double ball bearings ενώ η δεύτερη βασίζεται στο reference PCB και σύστημα ψύξης της NVIDIA. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω link:

EVGA - Articles - EVGA GeForce GTX 980 Ti VR EDITION

[video=youtube;eaO94SKM9gI]

[img_alt=Οι EVGA GTX 980 Ti VR EDITION κυκλοφορούν και επίσημα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59085.png[/img_alt]

[img_alt=Οι EVGA GTX 980 Ti VR EDITION κυκλοφορούν και επίσημα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59086.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now