MetallicGR

Cooler Master: Λανσάρει και επίσημα τις Αερόψυκτρες Hyper 212X & TX3i

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Cooler Master: Λανσάρει και επίσημα τις Αερόψυκτρες Hyper 212X & TX3i]http://www.hwbox.gr/images/news_images/coolermaster4.jpg[/NEWS_IMG] Η αναγνωρισμένη στον χώρο της ψύξης και όχι μόνο Cooler Master ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα δύο νέων αερόψυκτρων για τη mainstream αγορά.

Οι νέες ψύκτρες είναι σχεδιασμένες για εύκολη εγκατάσταση σε όλα τα συστήματα της αγοράς και κύριος σκοπός τους είναι να αντικαταστήσουν την εργοστασιακή με την οποία συνοδεύονται οι περισσότεροι επεξεργαστές βελτιώνοντας τόσο τις θερμοκρασίες όσο και τον παραγόμενο θόρυβο.

Η Hyper 212X έχει ανεμιστήρα 120mm και εφοδιάζεται με τέσσερα heatpipes διαμέτρου 6mm ενώ κατασκευάζεται από αλουμίνιο. Το βάρος της πλησιάζει τα 500g όπως αναφέρει και η Cooler Master ενώ συνοδεύεται από τη πατενταρισμένη τεχνολογία CDC™ που αναφέρεται στην χωρίς κενά βάση που κάνει απευθείας επαφή με τα heatpipes.

Η δεύτερη Hyper TX3i, έρχεται και αυτή με σκοπό να ικανοποιήσει τους απανταχού PC builders ενώ χρησιμοποιεί έναν 92άρη ανεμιστήρα για την ψύξη των fins. Το βάρος της συγκεκριμένης είναι ελαφρώς μικρότερο, ξεπερνώντας με τα βίας τα 300g. Οι προτεινόμενες τιμές και των δύο στην Ευρωπαϊκή αγορά θα είναι 39,90? για την Hyper 212X και ?25,90 για την Hyper TX3i.

Ακολουθεί το Ελληνικό Δελτίο Τύπου:

Η Hyper 212 και η TX3 υπήρξαν για καιρό οι πιο πετυχημένες και προτεινόμενες ψύκτρες της αγοράς. Αλλά ακόμα και μετά από χιλιάδες προτάσεις και πολλά βραβεία η Cooler Master συνεχίζει να βελτιώνει τόσο την διαδικασία κατασκευής όσο και την απόδοση των δύο αυτών ψυκτρών.

Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, ανακοινώνει σήμερα τις Hyper 212X και Hyper TX3i. Βασισμένες στις Hyper 212 και Hyper TX3 αντίστοιχα, η Cooler Master επικεντρώνεται τώρα στην ευκολία εγκατάστασης, διασφαλίζοντας ότι οι απλές αυτές αναβαθμίσεις θα μπορέσουν να γίνονται με ευκολία, επιτρέποντας στους system builders να επικεντρωθούν στα πραγματικά πιο σύνθετα ζητήματα της σύνθεσής τους.

Η Hyper 212X είναι μια ψύκτρα με καθολική απήχηση και συμβατότητα. Πρόκειται για μια ιδανική πρόταση για να αναβαθμίσετε τόσο την θερμική απόδοση όσο και για να μειώσετε τον παραγόμενο θόρυβο του συστήματός σας. Δεν έχει σημασία αν είστε gamer που δοκιμάζει όλο και πιο απαιτητικούς τίτλους, overclocker που επιθυμεί να πετύχει υψηλότερους χρονισμούς ή PC builder που απλά απαιτεί ήσυχη λειτουργία!

H Hyper TX3i είναι μια ψύκτρα συμβατή μόνο με επεξεργαστές της Intel. Αποτελεί μια απλή και προσιτή αναβάθμιση της εργοστασιακής ψύκτρας ή μια καλή αρχή για τους επεξεργαστές της Intel που δεν περιλαμβάνουν κάποια ψύκτρα στην συσκευασία τους. Ήσυχη, αξιόπιστη αλλά και ικανή να αποδώσει εντυπωσιακά, η TX3i είναι απλούστατη στην εγκατάσταση - με τα συνήθη push pins - και ταυτόχρονα αρκετά μαζεμένη σε διαστάσεις ώστε να προσφέρει την μέγιστη συμβατότητα με πλήθος κουτιών της αγοράς.

Απόδοση και Εμπειρία:

Χωρίς να επαναπαύεται στην επιτυχία των παλιότερων 212 and TX3, η Cooler Master συνεχίζει να αναβαθμίζει και να ανανεώνει την διαδικασία κατασκευής, από τα βασικότερα θέματα των κολλήσεων των heat pipes μέχρι και την συσκευασία και τις λεπτομέρειες της εγκατάστασης. Όλη η εμπειρία έχει βελτιωθεί και αυτό δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στις καλύτερες θερμοκρασίες, αλλά και στην πιο απλή και γρήγορη διαδικασία εγκατάστασης.

Cooler Master: Hyper 212X

Cooler Master: Hyper TX3i

[img_alt=Cooler Master: Λανσάρει και επίσημα τις Αερόψυκτρες Hyper 212X & TX3i]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59077.png[/img_alt]

[img_alt=Cooler Master: Λανσάρει και επίσημα τις Αερόψυκτρες Hyper 212X & TX3i]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59078.png[/img_alt]

[img_alt=Cooler Master: Λανσάρει και επίσημα τις Αερόψυκτρες Hyper 212X & TX3i]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59079.png[/img_alt]

[img_alt=Cooler Master: Λανσάρει και επίσημα τις Αερόψυκτρες Hyper 212X & TX3i]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59080.png[/img_alt]

[img_alt=Cooler Master: Λανσάρει και επίσημα τις Αερόψυκτρες Hyper 212X & TX3i]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59081.png[/img_alt]

[img_alt=Cooler Master: Λανσάρει και επίσημα τις Αερόψυκτρες Hyper 212X & TX3i]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59082.png[/img_alt]

Cooler Master Press Release

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους εύκολο σύστημα εγκατάστασης!!

αυτα τα πλαστικα ποδαρακια λες ευκολο?

δεν μπορεις να φανταστεις ποσες καταρες εχω ριξει σε αυτον που τα σχεδιασε

εχει καρκινο σιγουρα τουλαχιστον

Link to comment
Share on other sites

αυτα τα πλαστικα ποδαρακια λες ευκολο?

δεν μπορεις να φανταστεις ποσες καταρες εχω ριξει σε αυτον που τα σχεδιασε

εχει καρκινο σιγουρα τουλαχιστον

That escalated quickly :P

Link to comment
Share on other sites

αυτα τα πλαστικα ποδαρακια λες ευκολο?

δεν μπορεις να φανταστεις ποσες καταρες εχω ριξει σε αυτον που τα σχεδιασε

εχει καρκινο σιγουρα τουλαχιστον

be quiet! plz...

σε κάνουν άπλα μέσα σε 2 ώρες ρατσιστή, αν δεν είσαι ήδη! :P

δεν βλέπω και καμιά τρελή αλλαγή από την 212evo που είχα, πέρα από την πιο "ποιοτική" κατασκευή του fan, ομολογώ όμως ότι η άτιμη ήταν σκυλί μαύρο! (Y)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now