MetallicGR

Διαθέσιμη η entry level μητρική H110MD PRO της BIOSTAR

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Entry level μητρική H110MD PRO της BIOSTAR διαθέσιμη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/biostar.jpg[/NEWS_IMG] Η BIOSTAR ανακοίνωσε μια νέα μητρική που προσφέρει την τέλεια ισορροπία τιμής, χαρακτηριστικών και σταθερότητας.

Η H110MD PRO χρησιμοποιεί το entry level chipset H110 της Intel και υποστηρίζει όλους τους επεξεργαστές 6ης γενιάς της Intel. Πάνω στο PCB βρίσκουμε δύο μόλις DIMM slots που δέχονται μνήμες DDR3L έως 1600MHz μιας και εκεί έχει οριστεί το όριο της πλατφόρμας. Η σειρά μητρικών PRO της BIOSTAR υπόσχεται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ποιοτικά υλικά από το κύκλωμα τροφοδοσίας μέχρι και αυτό του ήχου, που υλοποιείται χάρη σε AudioArt πυκνωτές.

Η κυκλοφορία της στην αγορά έχει ήδη ξεκινήσει και θα πρέπει να τη βρείτε κοντά στα $54.99, όπου είναι και η προτεινόμενη τιμή της.

H110MD PRO :: Motherboard :: BIOSTAR

[img_alt=Η Entry level μητρική H110MD PRO της BIOSTAR διαθέσιμη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59100.png[/img_alt]

[img_alt=Η Entry level μητρική H110MD PRO της BIOSTAR διαθέσιμη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59087.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now