MetallicGR

Δύο νέα τηλέφωνα λανσάρει η LG λίγο πριν το MWC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύο νέα τηλέφωνα λανσάρει η LG λίγο πριν το MWC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lg2.jpg[/NEWS_IMG] Η Κορεάτικη εταιρία θα κυκλοφορήσει το G5 κατά τη διάρκεια του MWC 2016, όμως πριν λίγες ώρες αποκάλυψε δύο νέες mainstream συσκευές.

Ο λόγος για τα X Cam και X Screen, δύο νέα smartphones που μοιράζονται μερικά χαρακτηριστικά που ήταν νωρίτερα διαθέσιμα μόνο στις flagship συσκευές της εταιρίας. Το X Screen εφοδιάζεται με μια επιπλέον οθόνη 1,76 ιντσών στη πρόσοψη, όπως ακριβώς και το LG V10, ενώ η κύρια οθόνη του έχει διαγώνιο 4.93 ίντσες και ανάλυση HD. Ο επεξεργαστής που θα φοράει θα είναι ένας τετραπύρηνος άγνωστων στοιχείων και με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz. Στα λοιπά χαρακτηριστικά του βρίσκουμε μια μπαταρία 2300 mAh, κάμερα 13MP και Android 6 Marshmallow.

Το X Cam θα έχει σχετικά καλύτερο hardware μιας και θα εφοδιάζεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή 1.14GHz, 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 2,520 mAh και συνδεσιμότητα LTE. Αμφότερα θα συνοδέψουν την αποκάλυψη του G5 αυτό το σαββατοκύριακο στο MWC 2016.

[img_alt=Δύο νέα τηλέφωνα λανσάρει η LG λίγο πριν το MWC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59365.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now