MetallicGR

Συμμαχία VAIO Toshiba και Fujitsu στην αγορά PC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Συμμαχία VAIO Toshiba και Fujitsu στην αγορά PC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με πηγές του Bloomberg οι τρεις εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό ανταγωνιστή.

Η πληροφορία έρχεται λίγες ώρες μετά από αυτήν της Toshiba στην οποία ανέφερε πως δεν τίθεται θέμα εξόδου της από την αγορά υπολογιστών. Οι VAIO, Toshiba και Fujitsu συνάπτουν συνεργασία για να αντεπιτεθούν στην ανερχόμενη κινέζικη εταιρία Lenovo. Πληροφορίες για το branding δεν έχουν γίνει γνωστές και όπως όλα δείχνουν δε θα έχουμε πριν τον Μάρτιο όταν και αναμένεται να επισημοποιηθεί το γεγονός.

Κατά σειρά, η Lenovo βρίσκεται στη κορυφή των μεγαλύτερων κατασκευαστών υπολογιστών που περιλαμβάνουν τόσο desktop όσο και laptop υλοποιήσεις και ακολουθείται στενά από τις Dell και HP.

[img_alt=Συμμαχία VAIO Toshiba και Fujitsu στην αγορά PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59373.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Μαζί θα σχηματίσουν το ρομπότ Γκέτα; :P

Πάντως τα Fujitsu είναι σκυλιά, σε συνδυασμό με τους άλλους δυο θα 'ναι σχετικά αυτάρκεις, αφού έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν αρκετά από τα μέρη in-house.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now