MetallicGR

Οι επιπτώσεις του σεισμού της Ταϊβάν στην αγορά Hardware

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι επιπτώσεις του σεισμού της Ταϊβάν στην αγορά Hardware]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Το DigiTimes αναφέρει πως οι ζημιές μπορεί να ήταν μικρές, όμως το αντίκτυπο που θα έχει ο σεισμός στην παραγωγή της TSMC θα είναι μεγαλύτερο απ' ότι είχε θεωρηθεί.

Ο σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου στην Ταϊβάν επηρέασε πολλές γνωστές εταιρίες του χώρου όπως την TSMC, της οποίας το Fab-14 υπέστη (μικρές) υλικές ζημιές όπως μας μεταφέρουν τα διεθνή μέσα. Οι πρώτες δηλώσεις ανέφεραν πως οι αποστολές wafer θα μειώνονταν κατά 1% το πολύ, όμως πλέον ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί λόγω των επιπλέον ζημιών που βρίσκονται στο παραπάνω εργοστάσιο.

Παρά το ατυχές φυσικό φαινόμενο που "χτύπησε" με τα 6,4 ρίχτερ του την περιοχή, η TSMC εμφανίζεται αισιόδοξη πως θα φτάσει τον στόχο των 5,9 έως 6,0 δις δολαρίων σε έσοδα το πρώτο τρίμηνο του 2016 οπότε και η αγορά γλυτώσει από πιθανές αυξήσεις τιμών.

[img_alt=Οι επιπτώσεις του σεισμού της Ταϊβάν στην αγορά Hardware]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59466.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now