MetallicGR

Τα system requirements του World of Warcraft Legion

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα system requirements του World of Warcraft Legion]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy1.jpg[/NEWS_IMG] Το Legion είναι το επερχόμενο expansion της γνωστής σειράς MMO World of Warcraft και η Blizzard ανακοίνωσε τις απαιτήσεις συστήματος.

Ο τίτλος βρίσκεται ακόμη σε φάση alpha όμως η Blizzard ανακοίνωσε τις απαιτήσεις συστήματος που θα έχει, μόλις κυκλοφορήσει και επίσημα στην αγορά. Ως γνωστόν με κάθε νέο expansion, το WoW μεγαλώνει κατά έναν σημαντικό αριθμό και με το Legion, αναμένεται να φτάσει τα 45GB. Το παιχνίδι θα έχει διαφορετικά requirements απ' ότι οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς κάτι που εντοπίζεται στα βελτιωμένα γραφικά του περιβάλλοντος όπως και το μεγαλύτερο draw distance.

Συγκεκριμένα η Blizzard προτείνει τη χρήση ενός FX 6300 ή i5 3330 για ομαλό gameplay συνοδευόμενο από μια R7 260X ή GTX 750 Ti Κάρτα γραφικών καθώς και 4GB RAM. Η Blizzard προτείνει επίσης την χρήση Windows® 10 64-bit με όλα τα τελευταία updates για καλύτερο gameplay.

[img_alt=Τα system requirements του World of Warcraft Legion]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59469.png[/img_alt]

[mag_full=Τα system requirements του World of Warcraft Legion]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59468.png[/mag_full]

Link to comment
Share on other sites

Έγινε το θαύμα και το κάνανε να δουλεύει με multicores; :o

Το σύστημά μου καλύπτει τις recommended απαιτήσεις του Draenor, παρ' όλα αυτά τα frame drops παραμένουν -.-'

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now