MetallicGR

Στις αρχές Απριλίου κυκλοφορεί το HTC Vive headset με τιμή $799

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις αρχές Απριλίου κυκλοφορεί το HTC Vive VR headset με τιμή $799]http://www.hwbox.gr/images/news_images/htc.jpg[/NEWS_IMG] Με εμφανώς πιο μεγάλη τιμή από το Oculus Rift, το VR headset της HTC θα λειτουργεί και με smartphones ενώ θα περιλαμβάνει δύο ασύρματους controllers με ενσωματωμένη τεχνολογία haptic feedback.

Αν νομίζατε ότι το Rift της Oculus VR ήταν ακριβό, τότε αξίζει να αναφέρουμε και την προτεινόμενη τιμή της HTC για το δικό της headset για να αλλάξετε σύντομα γνώμη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας στο MWC 2016 που διεξάγεται μέχρι και τις 25 του μήνα στη Βαρκελώνη η τιμή του headset ανέρχεται στα $799. Η HTC σε συνεργασία με την Valve θα κυκλοφορήσουν το headset στις αρχές Απριλίου και θα περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο headstrap για μεγαλύτερη άνεση ενώ θα υπάρξει και η υπηρεσία Vive Phone με την οποία θα μπορείτε να να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να δέχεστε κλήσεις χωρίς να βγάλετε το headset απ' το κεφάλι σας.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις του συστήματος, όπως φαίνεται δε διαφοροποιούνται αρκετά από αυτές του Rift, με προτεινόμενη σύνθεση κάποιον Intel Core i5-4590 ή AMD FX 8350 επεξεργαστή, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290 και τουλάχιστον 4GB RAM και τουλάχιστον μια HDMI 1.4 ή DisplayPort 1.2 θύρα εικόνας. Οι προπαραγγελίες του headset Θα ξεκινήσουν από τις 29 Φεβρουαρίου και οι πρώτες αποστολές θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Απριλίου.

<iframe width="800" height="500" src="https://www.youtube.com/embed/-mxDQycSyDg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Στις αρχές Απριλίου κυκλοφορεί το HTC Vive headset με τιμή $799]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59545.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now