MetallicGR

Τον Μάρτιο κυκλοφορεί το Cubi 2 Plus mini PC της MSI

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Cubi 2 Plus mini PC της MSI κυκλοφορεί]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi33.jpg[/NEWS_IMG] Το concept που έγινε πραγματικότητα ακούει στο όνομα Cubi 2 Plus και κυκλοφορεί επίσημα από την MSI.

Η MSI προχώρησε στο mini STX form factor για το Cubi 2 Plus αυτή τη φορά και σύμφωνα με τα επίσημα specs η μητρική του είναι κατά 29% μικρότερη απ' ότι μια ITX. Παράλληλα είναι από τις μικρότερες socketed μητρικές της αγοράς κάτι που σημαίνει πως ο επεξεργαστής - αρχιτεκτονικής Skylake - μπορεί να αλλαχθεί εύκολα. Η MSI θα κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις του Cubi 2, με τις διαφορές να εντοπίζονται στο chipset (Q170 στη vPro έκδοση σε αντίθεση με το H110), στις περιφερειακές συσκευές και στην τεχνολογία vPro της Intel, ένα χαρακτηριστικό που αφορά την business αγορά.

Η Intel® HD Graphics 530 υποστηρίζει πολλαπλά monitor από τις σχετικές θύρες και μπορούν να αναπαραγάγουν Ultra High-Definition υλικό με άνεση μετατρέποντάς τα στα κατάλληλα εργαλεία ψυχαγωγίας. Ένα ακόμη στοιχείο που "προδίδει" την κλίση του στον τομέα των multimedia είναι και το VESA mount του για τοποθέτηση σε επιτοίχια βάση ή πίσω από το monitor.

Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει τον Μάρτιο σε όλο τον κόσμο, με την τιμή των μοντέλων να παραμένει άγνωστη.

[img_alt=Το Cubi 2 Plus mini PC της MSI κυκλοφορεί]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59669.png[/img_alt]

[img_alt=Το Cubi 2 Plus mini PC της MSI κυκλοφορεί]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59670.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αρχίζουν να έχουν ενδιαφέρον αυτά, γιατί ανεβαίνει το performance. Αν δουν σωστά και το θέμα ψύξη, με semi passive μαγκιές και ΜΕΓΑΛΑ fan, το μέλλον τους ανήκει!

Link to comment
Share on other sites

Φτιάχνεις φτηνότερο και καλύτερο Mini-iTX από ότι όλα αυτά τα μικρά.

Με αυτή την λογική χτύπησα σήμερα ένα τέτοιο! +αυτό και 2x2gb ram yolo! Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι φτηνότερο!!!

Πολύ όμορφα όμως τους το δίνω αυτό!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now