MetallicGR

WMC 2016: Tεχνολογία γρήγορης φόρτισης Super VOOC από την Oppo

Recommended Posts

[NEWS_IMG=WMC 2016: Η Oppo ανακοίνωσε τη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Super VOOC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία με αυτή τη τεχνολογία μειώνει δραματικά τον χρόνο που απαιτείται για την πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας στο 100%.

Σε ειδικό press event που διεξήγαγε στο MWC 2016 στη Βαρκελώνη η γνωστή Oppo αποκάλυψε μια νέα τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των φορητών συσκευών. Συγκεκριμένα η τεχνολογία λειτουργεί και στα υπάρχοντα πρότυπα σύνδεσης microUSB και USB Type-C και απαιτεί ένα ειδικό βύσμα που περιέχει έναν μικροεπεξεργαστή, το οποίο η Oppo ονομάζει Super VOOC Flash Charger plug - φτιαγμένο μάλιστα από "στρατιωτικού τύπου υλικά". Το σύστημα είναι ικανό να μεταφέρει ρεύμα χωρίς καμία πτώση στην τάση απευθείας στη μπαταρία κερδίζοντας έτσι αρκετά λεπτά.

Η εταιρία θέλοντας να μαγνητίσει τα βλέμματα ανέφερε πως με τη τεχνολογία μπορεί να φορτιστεί πλήρως μια μπαταρία 2500mAh σε μόλις 15 λεπτά. Επιπλέον, μπορεί να φορτιστεί μέχρι το 45% σε 5 λεπτά. Το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για όσους είναι συνεχώς στον δρόμο και έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο για να φορτίσουν τη συσκευή τους.

[img_alt=WMC 2016: Η Oppo ανακοίνωσε τη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Super VOOC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59672.png[/img_alt]

[img_alt=WMC 2016: Η Oppo ανακοίνωσε τη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Super VOOC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59671.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now