MetallicGR

Windows 10 Mobile ROMs για τα OnePlus 2, 3 & Xioami Mi 5

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Windows 10 Mobile ROMs για τα OnePlus 2, 3 & Xioami Mi 5]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft με βάση νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, αναμένεται να κυκλοφορήσει ROMs για τα παραπάνω smartphones.

Η εταιρία του Redmond έχει στα σύντομα σχέδιά της τη διάθεση Windows 10 Mobile ROMs για αρκετά γνωστά Android τηλέφωνα, συνεχίζοντας το μοντέλο που λάνσαρε με το Xiaomi Mi4, που όπως είχαμε αναφέρει μπορεί πλέον να τρέξει και Windows 10 Mobile, χάρη στη σχετική ROM που έχει γίνει διαθέσιμη. Η σημερινή φήμη - που εάν επιβεβαιωθεί θα είναι ένα αρκετά καλό νέο για τη κοινότητα - μπορεί επίσης να σημαίνει πως η Microsoft ίσως σκέφτεται μελλοντικά να αυξήσει τις συμβατές συσκευές με νέα μοντέλα που θα μπορούν να τρέξουν το νέο της λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile, κάτι που είναι και στο χέρι του εκάστοτε κατασκευαστή.

[img_alt=Windows 10 Mobile ROMs για τα OnePlus 2, 3 & Xioami Mi 5]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59869.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now