MetallicGR

Το Far Cry Primal απαιτεί μια Titan X για 4K @30FPS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Far Cry Primal απαιτεί μια Titan X για 4K @30FPS]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps2.jpg[/NEWS_IMG] Ο επερχόμενος τίτλος της Ubisoft για το PC θα έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις, ειδικά όσον αφορά τις υψηλές αναλύσεις σε συνδυασμό με τις λεπτομέρειες στο τέρμα.

Το αρκετά διαφορετικό φετινό Far Cry Primal κυκλοφόρησε ήδη για τις κονσόλες στις 23 του μήνα και αναμένεται να έρθει και στη πλατφόρμα του PC την 1η Μαρτίου. Παρόλο που όπως προαναφέραμε δεν κυκλοφορεί ακόμα στο PC, οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το πόσο βαρύ θα είναι για τους υπολογιστές μας έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στον κόσμο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, μια GTX Titan X σε ανάλυση 1080p και με τις λεπτομέρειες στο μέγιστο μπορούμε να απολαύσουμε ομαλό gaming που μεταφράζεται σε 75 με 90FPS χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Όταν όμως τετραπλασιάσουμε την ανάλυση στα 4K (3840x2160 pixel) τότε η GPU ή αντίστοιχες προτείνονται για gaming με τουλάχιστον 30FPS.

[img_alt=Το Far Cry Primal απαιτεί μια Titan X για 4K @30FPS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59867.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει τώρα, άμα το βάλουν και σε celeron με nvidia mx400 δεν θα ξεκινήσει καν το παιχνίδι. :hehe:

Τρομερή διαπίστωση άμα το παίξεις σε 4κ με όλα τα εφέ ανοιχτά ούτε Titan δεν σε σώζει, τι να πω! :hehe:

Sent from my Lenovo A7010a48 using Tapatalk

Edited by venisk
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now