MetallicGR

Η Sony δίνει τέλος στο Xperia Z brand

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Sony δίνει τέλος στο Xperia Z brand]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sony2.jpg[/NEWS_IMG] Η Sony θεωρεί πως δεν συμπίπτει με την τωρινή στρατηγική της σε αντίθεση με το νέο Χ brand που λάνσαρε και επίσημα στην Βαρκελώνη.

"Η σειρά Xperia Z ολοκλήρωσε τον κύκλο της, η σειρά X εκπροσωπεί ένα νέο κεφάλαιο εξέλιξης της στρατηγικής μας. Τα Xperia Z έφερναν στο τραπέζι τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της Sony στα κινητά, ενώ τα Xperia X φροντίζουν να ισορροπούν τις διάφορες τεχνολογίες της Sony όπως τη ποιοτική κάμερα, το πλούσιο hardware και τη καλύτερη αυτονομία", σύμφωνα με την Sony Mobile. Η πίεση των ανταγωνιστών όπως η Samsung και η LG αποτελούν σίγουρα έναν ακόμα παράγοντα στο "φρεσκάρισμα" της Sony.

Τα νέα smartphones που ανακοίνωσε στο MWC 2016 είναι τα Xperia X και Xperia X Performance με ανάλυση 1920x1080 pixels και διαγώνιο οθόνης 5 ιντσών καθώς και Android 6. Τα υπόλοιπα specs των τηλεφώνων ακολουθούν την πολιτική της προηγούμενης παραγράφου με κομψή εμφάνιση από premium υλικά και mainstream hardware που αποτελείται από τον Snapdragon 650 και 3GB RAM. Τέλος, προβλέπεται ότι τα παραπάνω θα κυκλοφορήσουν προς το τέλος του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

[img_alt=Η Sony δίνει τέλος στο Xperia Z brand]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59870.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now