MetallicGR

Αυτή είναι πιθανότατα η διπύρηνη AMD Radeon R9 Fury X2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αυτή είναι πιθανότατα η διπύρηνη AMD Radeon R9 Fury X2]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Μέσα από το πλαϊνό ακρυλικό παράθυρο βλέπουμε την επερχόμενη διπύρηνη κάρτα γραφικών της AMD η οποία λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως στην αγορά.

Η κάρτα τυγχάνει να είναι και η πρώτη διπύρηνη κάρτα στον κόσμο που θα φέρει μνήμες τύπου HBM πρώτης όμως γενιάς όμως στοχεύει κατά βάση στο VR Gaming. Η AMD έχει υποσχεθεί προ μηνών ότι οι επιδόσεις της στον συγκεκριμένο τομέα θα είναι κάτι παραπάνω από ιδανικές και τις τελευταίες ημέρες "προετοιμάζει" το έδαφος για την έλευσή της. Ο Roy Taylor της AMD ανάρτησε στο Facebook τη παρακάτω φωτογραφία που απεικονίζει ένα Tiki PC το οποίο φέρει την εν λόγω υλοποίηση. Τα εν λόγω κουτιά ενδέχεται να εμφανιστούν και στο επερχόμενο GDC και η εταιρία θα δείξει ορισμένες από τις δυνατότητές τους στο ευρύ κοινό.

http://www.hwbox.gr/news-vga/43133-i-amd-fury-x2-emfanizetai-se-demo-pc-stin-ekthesi-vrla.html

[img_alt=Αυτή είναι πιθανότατα η διπύρηνη AMD Radeon R9 Fury X2]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59970.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now