MetallicGR

DOOM Alpha Benchmarks: Πρώτη η AMD με διαφορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=DOOM Alpha Benchmarks: Πρώτη η AMD με διαφορά]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps2.jpg[/NEWS_IMG] Το GameGPU πραγματοποίησε δοκιμές σε μια πρώιμη έκδοση του DOOM με πολλές κάρτες γραφικών της AMD και της NVIDIA.

Έχοντας ένα high end σύστημα βασισμένο στον Core i7 5960X και σε 32GB DDR4 RAM στα 2666MHz, το GameGPU δοκίμασε την Alpha έκδοση του επερχόμενου DOOM σε τρεις αναλύσεις, 1080p, 1440p και 2160p έχοντας στη κατοχή του πολλές κάρτες γραφικών της high end αγοράς. Σημειώνεται ότι εκτός του μη-βελτιστοποιημένου ακόμα τίτλου, οι drivers των καρτών ήταν οι πιο πρόσφατοι και ενδέχεται να δούμε σημαντικά διαφοροποιημένα αποτελέσματα κατά τη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Στα benchmarks βλέπουμε μια συνεχή πρωτιά της AMD, ενώ ακόμα και οι R9 290, R9 290X, R9 295X2 καταφέρνουν να ξεπεράσουν την 980 Ti σε AVG και MIN FPS κάτι που μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί στη τελική μορφή του τίτλου. Από τα αποτελέσματα βλέπομε πως ο τίτλος έχει όριο τα 60FPS και ακόμα και σε ανάλυση 1440p, οι κάρτες της AMD με τη Fury X στη κορυφή καταφέρνουν να το "ακουμπήσουν" με σχετική ευκολία, ειδικά εάν κρίνουμε από τα MIN frames.

Όπως και να χει, η τελική μορφή του επερχόμενου DOOM θα μας δώσει και τα τελικά συμπεράσματα για τις επιδόσεις του τίτλου σε όλο το σύγχρονο hardware που κυκλοφορεί:

[img_alt=DOOM Alpha Benchmarks: Πρώτη η AMD με διαφορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59980.png[/img_alt]

[img_alt=DOOM Alpha Benchmarks: Πρώτη η AMD με διαφορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59981.png[/img_alt]

[img_alt=DOOM Alpha Benchmarks: Πρώτη η AMD με διαφορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59982.png[/img_alt]

[img_alt=DOOM Alpha Benchmarks: Πρώτη η AMD με διαφορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59983.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη μέρα η nvidia drivers..game over...σνιφ κλαψ λυγμ και τα κλασικά....στις beta εκδόσεις και τα benchmark η amd τα καταστρέφει όλα!....για να δούμε θα αλλάξει αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Πρώτη μέρα η nvidia drivers..game over...σνιφ κλαψ λυγμ και τα κλασικά....στις beta εκδόσεις και τα benchmark η amd τα καταστρέφει όλα!....για να δούμε θα αλλάξει αυτό?

Στο ξανάπα, πούλα όσο είναι νωρίς και πιάνει τιμή.

Σου δίνω την 290 με stock cooler originale χωρίς μαϊμουδιές και θέλω και 200? για την 980Ti.

Και πάλι ριγμένος θα είμαι αλλά για τα φιλαράκια όλα. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now