MetallicGR

Αύξηση στις αποστολές GPU αναμένεται στο Q4 του 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αύξηση στις αποστολές GPU αναμένεται στο Q1]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Ανοδικές οι αποστολές καρτών γραφικών το τελευταίο τρίμηνο του 2015, όμως συνεχίζουν να είναι μακριά από τα δεδομένα που είχαμε πριν από τρία τουλάχιστον χρόνια.

Σύμφωνα με νέα δεδομένα του Jon Peddie Research, το Q4 του 2015 θα κλείσει με άνοδο στις αποστολές καρτών γραφικών στην αγορά. Η αύξηση θα φτάσει το 2.4% σε σχέση με το Q4 του περασμένου χρόνου. Η αύξηση έρχεται παρά το γεγονός ότι έχουμε να δούμε νέες GPUs στην αγορά για περισσότερους από έξι μήνες, κάτι αισιόδοξο μιας και αναμένουμε νέες αποκαλύψεις προς το καλοκαίρι και από τις δύο μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Σπάζοντας τα αποτελέσματα, η AMD σημείωσε αύξηση 5.16% και η NVIDIA άγγιξε το 8.41% με την Intel να "βλέπει" μια αύξηση της τάξης του 0,73% και αναφέρεται στα ενσωματωμένα chip γραφικών των CPUs της. Η αγορά των PC συνολικά έχει ξεκινήσει να ανακάμπτει σύμφωνα με τις προβλέψεις, όμως η πτώση από έτος σε έτος αντιστοιχεί σε 10.27%.

[img_alt=Αύξηση στις αποστολές GPU αναμένεται στο Q1]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59988.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now