MetallicGR

Πιθανότητα κυκλοφορίας του Forza 6 στο PC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πιθανότητα κυκλοφορίας του Forza 6 στο PC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing2.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft σύμφωνα με πολλές πηγές θα φέρει στο PC και συγκεκριμένα σε όσα χρησιμοποιούν Windows 10, αρκετούς αποκλειστικούς τίτλους του Xbox One.

Ανάμεσα στα παιχνίδια θα είναι και το Forza 6 που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει στους κατόχους PC με Windows 10 κάτι που ίσως σημαίνει ότι θα υποστηρίζει το νέο πρότυπο απεικόνισης DirectX 12. Πηγές αναφέρουν πως ένας από τους λόγους είναι και οι μειωμένες πωλήσεις υπολογιστών με τη Microsoft να θέλει κάπως να δελεάσει τους gamers, πρώτον αγοράζοντας κάποιον υπολογιστή και δεύτερον εγκαθιστώντας τα Windows 10. Κάτι που μας προδιαθέτει για τα παραπάνω είναι και το tweet του Creative Director της Turn 10, Dan Greenawalt, ο οποίος ανέφερε πως θα περιμένουμε περισσότερα νέα σχετικά με το Forza Motorsport franchise, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο.

[img_alt=Πιθανότητα κυκλοφορίας του Forza 6 στο PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59989.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now