MetallicGR

Το Battlefield 5 θα διαδραματίζεται στον WW1

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Battlefield 5 θα διαδραματίζεται στον WW1]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps4.jpg[/NEWS_IMG] Νέο σκηνικό θα έχει το επερχόμενο Battlefield 5 σύμφωνα με το Ελβετικό κατάστημα World of Games κάτι που όμως δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Το Battlefield 5 είναι ακόμη υπό ανάπτυξη όπως έχουμε δει από πολυάριθμες πηγές και κυρίως από την DICE όμως αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί, είναι το σκηνικό που θα ξεδιπλώνεται το νέο μέρος του franchise. Νέες πληροφορίες που εμφανίζονται από ένα Ελβετικό κατάστημα αναφέρουν πως το παιχνίδι θα έχει Mutliplayer mode που θα εκτυλίσσεται στον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο ενώ αναφέρεται ως ένα "καθαρά" multiplayer παιχνίδι.

Το κατάστημα αναφέρει πως το Battlefield 5 θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στις τρεις μεγάλες πλατφόρμες, PC, PS4 και Xbox One στις 26 Οκτωβρίου του 2016.

fan-made εικόνα του τίτλου

[img_alt=Το Battlefield 5 θα διαδραματίζεται στον WW1]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59991.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Ναι το επόμενο θα ναι στο διάστημα θα πυροβολάς κομήτες...γιατί στην activision τελευταία νομίζεις ότι δουλεύουν ufo :hehe:

Αυτό περί διαστήματος και κομητών παίζει αν κρίνεις το πως ευχήθηκαν για το νέο έτος (2016) https://twitter.com/InfinityWard/status/682940166516899840/photo/1 :hopelessness:

Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος για πιο Boots-on-the-Ground game και εφαρμογή advanced movement με parkour.

Τι να πεις, ο ένας έχει κάνει τα μπαρμπα-δάκια να πηδάνε σαν κατσίκια :boing:και ο όλος σε βάζει να πολεμάς με τις πέτρες :stars:.

Ας προσευχηθούμε :bows: για την Infinity μπας και κάνει κανένα θαύμα (λόγω καλού ιστορικού).

Sorry, αν είναι off topic.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now