MetallicGR

ASUS TUF Sabertooth Z170 S: Σύντομα στην αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS TUF Sabertooth Z170 S: Σύντομα στην αγορά]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus4.jpg[/NEWS_IMG] Στις αρχές Μαρτίου αναμένεται η νέα Sabertooth της ASUS, με το Z170 chipset και τη λευκή εμφάνιση που χαρακτηρίζει τη σειρά.

Η ATX μητρική της σειράς TUF αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ασίας και συγκεκριμένα της Σιγκαπούρης την 1η Μαρτίου και πρόκειται να τοποθετηθεί στα ανώτερα στρώματα της αγοράς. Όπως είναι φυσικό, η μητρική καλύπτεται από όλες τις τεχνολογίες της σειράς όπως: TUF Thermal Radar 2 για τη διαχείριση ανεμιστήρων, TUF Ice αισθητήρες θερμοκρασίας, TUF Detective 2 συνοδευτική εφαρμογή για απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Η ASUS θα φιλοξενήσει στη μητρική μια σειρά ολόφρεσκων προτύπων σύνδεσης όπως USB 3.1 Gen 2 Type-A και αμφίδρομη Type-C ενώ λόγω της ιδιαίτερης - και ποιοτικής κατά τα λεγόμενα της εταιρίας - κατασκευής, η μητρική θα συνοδεύεται από 5-ετή εγγύηση καλής λειτουργίας ενώ η τιμή της δεν θα ξεπεράσει τα 250? στην αγορά της Ευρώπης.

SABERTOOTH Z170 S | Motherboards | ASUS USA

[img_alt=ASUS TUF Sabertooth Z170 S: Σύντομα στην αγορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture59994.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now