MetallicGR

Θα συνδυάζατε NVIDIA - AMD κάρτες γραφικών;

Θα συνδυάζατε NVIDIA - AMD κάρτες γραφικών;  

48 members have voted

  1. 1. Θα συνδυάζατε NVIDIA - AMD κάρτες γραφικών;

    • Ναι, αρκεί να υπάρχει η ανάλογη υποστήριξη.
      16
    • Ναι, έχω AMD και θα έβαζα NVIDIA.
      3
    • Ναι, έχω NVIDIA και θα έβαζα AMD.
      3
    • Αμφιβάλλω εάν θα υπάρξει υποστήριξη.
      17
    • Όχι, για άλλο λόγο...
      9


Recommended Posts

Το DirectX 12 είναι προ των πυλών και φέτος, αναμένονται αρκετοί τίτλοι οι οποίοι θα βασίζονται στον εν λόγω renderer. Οι βελτιώσεις που υπόσχεται η Microsoft θα φανούν σε επίπεδο επιδόσεων ενώ το API εφοδιάζεται με πλούσια χαρακτηριστικά όπως τον συνδυασμό καρτών γραφικών διαφορετικών κατασκευαστών για περαιτέρω αύξηση των επιδόσεων. Το πρώτο game που χρησιμοποιεί το εν λόγω χαρακτηριστικό των πολλών και διαφορετικών καρτών γραφικών - είναι το Ashes of the Singularity.

Η Oxide που αναπτύσσει τον εν λόγω τίτλο κυκλοφόρησε τη προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο patch που φέρνει στο τραπέζι το παραπάνω και έτσι μπορείτε να συνδυάσετε την Fury X σας μαζί με την GTX 980 Ti χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Εκτός από τις προαναφερθείσες κάρτες, μπορούν να γίνουν διάφοροι συνδυασμοί όπως GTX 980 + GTX 970 αρκεί να υποστηρίζουν DirectX 12. Η ερώτηση του σημερινού μας poll κινείται γύρω από αυτό το χαρακτηριστικό που ονομάζεται explicit multi-adapter ειδικά τώρα που πλησιάζει θεωρητικά και η "επίσημη αποκάλυψή" του - και σας ζητάμε να μας πείτε εάν θα επιχειρούσατε συνδυασμό NVIDIA - AMD GPU.

[img_alt=Θα συνδυάζατε NVIDIA - AMD κάρτες γραφικών;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60003.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

όχι γιατί με λείπουν κάρτες που να υποστηρίζουν dx12.

Καλά λέτε για πράσινες και κόκκινες με τις μπλε θα γίνει κάτι?!!?!??

γιατί στην τελική αυτές μένουν αχρησιμοποίητες.........

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον σκοπεύουν να το υιοθετήσουν πολλά παιχνίδια, τότε ναι. Βέβαια μια συγκεκριμένη εταιρεία θα κάνει ότι μπορεί για να μπλοκάρει την χρήση διαφορετικών καρτών στο ίδιο σύστημα.

Link to comment
Share on other sites

Όχι, αμφιβάλλω εάν θα υπάρξει υποστήριξη.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα! Θα έλεγε να βάλω μια 970 δίπλα στο κτήνος για την παραπάνω vram έστω και κουτσουρεμένη 9.5gb δεν θα ήταν άσΚημα!!

Link to comment
Share on other sites

Ίσως και να έβαζα μια μικρή και αδύναμη Titan δίπλα στο τέρας των 5tflop 290 για να μην δουλεύει πάνω απο το 80% και κουράζεται! :hehe:

...τώρα που το σκέφτομαι όμως, έχω αλλεργία στις πράσινες τατιάνες, άρα ψηφίζω ΟΧΙ. ;P..

Link to comment
Share on other sites

tumblr_inline_mh2o54UcQM1qerkg1.gif

Ίσως και να έβαζα μια μικρή και αδύναμη Titan δίπλα στο τέρας των 5tflop 290 για να μην δουλεύει πάνω απο το 80% και ανεβαίνει η θερμοκρασία του πλανήτη :hehe:
Link to comment
Share on other sites

Όχι, για άλλο λόγο λοιπόν...

Νταξ είδαμε κάτι νούμερα δεν λέω, πολύ είπατε ότι είναι μουφα, άλλα το βλέπω αλλιώς. εδώ μιλάμε για μάρκετινγκ, παίζουν λεφτά για αυτούς, εκατομμύρια, σιγά μην αφήσει η μια την άλλη να παίζουν τις κουμπάρες!

από Scaling? εκεί πως θα το πάνε δηλαδή το πράμα? ποιος Driver δεν θα κάνει την δουλειά? θέλω να το δω αυτό σε λίγο καιρό, ποιον θα κατηγορούμε για διάφορα "κολπάκια" που θα βλέπουμε στις οθόνες...

είναι ωραίο! είναι κάτι καινούργιο στον χωρώ του hardware, κάτι διαφορετικό, που αλλάζει και ταράζει τα νερά. από λειτουργικότητα όμως? ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι και πως.

πάντως αν προχωρούσα σε κάποια αγορά, θα επέλεγα αυτό που έχει καλύτερες επιδόσεις στον χώρο του DX12, και θα άφηνα στην άκρη μια τέτοια ιδέα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now