MetallicGR

Η AMD πιέζει για ένα Universal External Graphics Standard

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD πιέζει για ένα Universal External Graphics Standard]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Ένα standard που θα επιτρέψει τη χρήση desktop καρτών γραφικών σε Notebooks.

Η AMD θέλει να φέρει το high-end gaming στα φορητά συστήματα μέσω εξωτερικών συστημάτων που φιλοξενούν desktop κάρτες γραφικών. Το εξωτερικό σύστημα θα μπορεί να συνδέεται με το laptop και να αυξάνει τις επιδόσεις του "αδύναμου" ή mainstream laptop σε παιχνίδια και άλλες απαιτητικές εφαρμογές. Όλα αυτά έρχονται μετά από ένα αντίστοιχο post του Robert Hallock στο Facebook ο οποίος έθεσε τον όρο "External GPUs", λέγοντας πως η AMD θα μπορέσει να υλοποιήσει μια universal λύση που θα λειτουργεί στη πλειοψηφία των κατασκευαστών. Ας ελπίσουμε να ακούσουμε περισσότερα για αυτή την τεχνολογία στο άμεσο μέλλον, όπως ακριβώς θέλει να πιστεύει και ο Hallock της AMD.

[img_alt=Η AMD πιέζει για ένα Universal External Graphics Standard]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60018.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now