MetallicGR

Ανακοινώθηκε το Forza Motorsport 6 Apex για Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανακοινώθηκε το Forza Motorsport 6 Apex για Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing2.jpg[/NEWS_IMG] Η σειρά Forza έρχεται και επίσημα στο PC με τον free to play τίτλο Forza Motorsport 6 Apex.

Η Microsoft ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες το Forza Motorsport 6 Apex, τον νέο τίτλο του γνωστού στις κονσόλες της franchise το οποίο θα κυκλοφορήσει για Windows 10 μέσα στην Άνοιξη. Το παιχνίδι θα είναι δωρεάν και θα χρησιμοποιεί το νέο πρότυπο απεικόνισης DirectX 12. Η συγκεκριμένη έκδοση σύμφωνα και με τα λεγόμενα της εταιρίας θα είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε μια γεύση από το νέο API ενώ το γεγονός ότι θα είναι free to play σημαίνει πως θα είναι μια "κομμένη" έκδοση του Forza 6. Παρόλα αυτά, ο τίτλος θα περιλαμβάνει 63 αυτοκίνητα και περισσότερες από 20 πίστες, δυναμική αλλαγή καιρού και υποστήριξη για αναλύσεις έως και 4K για την απόλυτη εμπειρία. Τέλος, το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο μόνο στα Windows 10 λόγω του νέου API και θα το δούμε πιθανότατα σε επερχόμενες εκθέσεις μέχρι το τέλος της Άνοιξης.

[img_alt=Ανακοινώθηκε το Forza Motorsport 6 Apex για Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60050.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Forzaaaaaaaaaaaa for pc έστω και πετσοκομμένο... Τουλάχιστον θα είναι τζάμπα!

Ελπίζω να κάνουν το μεγάλο βήμα και να το φέρουν το franchise στα PC μαζί με το αδερφάκι του το horizon.

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now