MetallicGR

Αύριο αναμένονται πληροφορίες για τις R9 Fury X2 & Polaris GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αύριο αναμένονται πληροφορίες για R9 Fury X2 και Polaris GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd6.jpg[/NEWS_IMG] Σε σχετικό Q&A που θα πραγματοποιήσει η AMD στο reddit εικάζεται πως θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες τόσο για τς επερχόμενες κάρτες γραφικών της AMD, όσο και για τη διπύρηνη R9 Fury X2.

Το Radeon Technologies Group θα πραγματοποιήσει αύριο στις 3 Μαρτίου το πρώτο του Q&A topic στο reddit και όσοι χρήστες θέλουν μπορούν να ρωτήσουν τους εκπροσώπους της εταιρίας σχετικά με τα επερχόμενα προϊόντα που ετοιμάζει για το υπόλοιπο του έτους. Το Q&A έχει τίτλο Ask me Anything (Ρώτησέ με ότι Θες) και σε αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για τις επερχόμενες Polaris GPUs, όπως και για την διπύρηνη R9 Fury X2 που όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, θα εφοδιάζεται με δύο πυρήνες αρχιτεκτονικής Fiji. Η κάρτα θα προσφέρει αξιοπρεπή εμπειρία σε περιβάλλον VR κάτι που η AMD έχει επενδύσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

[img_alt=Αύριο αναμένονται πληροφορίες για R9 Fury X2 και Polaris GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60055.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now