MetallicGR

Η Lian Li ετοιμάζει τα πρώτα της Περιφερειακά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Lian Li ετοιμάζει τα πρώτα της Περιφερειακά]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lianli2.jpg[/NEWS_IMG] Παράλληλα για να το γιορτάσει τρέχει και ένα giveaway στο Facebook όπου ο νικητής θα είναι ο πρώτος που θα λάβει τα πρώτα της περιφερειακά.

Από την 1η έως τις 25 Μαρτίου, οι fans της Lian Li μπορούν να λάβουν μέρος στο giveaway μέσω της σελίδας της στο Facebook και 6 από αυτούς μπορεί να κερδίσουν ένα σετ από τα πρώτα περιφερειακά της. Η Lian Li ετοιμάζει την σειρά προϊόντων TerminAl που αποτελείται από ποντίκι και πληκτρολόγιο σε έξι χρώματα, πράσινο, κόκκινο, μπλε, χρυσό, ασημί και μαύρο. Κάθε εβδομάδα θα επιλέγεται και ένας νικητής ενώ τα δώρα θα αποσταλούν στο τέλος του giveaway.

https://www.facebook.com/LianLiHQ/

[img_alt=Η Lian Li ετοιμάζει τα πρώτα της Περιφερειακά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60086.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Mάλλον θα αποτύχει στην αγορά για διάφορους άλλους λόγους αλλά hats off αν βγάλει κομμάτια με αλουμίνιο όπως βγάζει κουτιά και κάνει την διαφορά από τους υπόλοιπους όπως έκανε κάποτε. Βέβαια, αν παίξει έτσι θα βαρέσει στην τιμή αλλά θα έδινα παραπάνω λεφτά γιατί κάτι που το δουλεύω κάθε μέρα(keyboard) παρά για ένα κουτί που απλά το βλέπω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now