MetallicGR

Πολλά τα προβλήματα του νέου Gears of War σε κάρτες AMD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πολλά τα προβλήματα του νέου Gears of War σε κάρτες AMD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action1.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία ανάπτυξης θα πρέπει να εξετάσει τα προβλήματα καθώς οι κακές επιδόσεις σε κατόχους AMD καρτών γραφικών δυσχεραίνουν την εμπειρία gaming.

Κακές επιδόσεις σε DirectX 12 και σε κάρτες γραφικών AMD Radeon παρουσιάζει το νέο παιχνίδι της Epic Games Gears of War Ultimate Edition. Μερικά από τα προβλήματα που παρατηρούνται είναι έντονο stuttering και μερική κατάρρευση των υφών σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου Benchmark. Κάρτες όπως η Radeon Fury X αδυνατούν να διατηρήσουν σταθερό το framerate σύμφωνα με τον Jason Evangelho του Forbes ο οποίος εξέτασε το θέμα δοκιμάζοντας μερικές από τις πιο γνωστές και σύγχρονες κάρτες γραφικών.

Από την άλλη, κάρτες όπως η R7 370 που φέρει έναν πυρήνα που χρονολογείται από το 2012 (Pitcairn) δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα κατά το gaming. Στη συνέχεια τα πάντα στρέφονται και στον developer, την Epic Games, μιας και στην ουσία το Gears of War Ultimate Edition βασίζεται στο πρώτο Gears of War που κυκλοφόρησε το 2006. Η Microsoft διατήρησε τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 3 και της πρόσθεσε DirectX 12 για να την μοντερνοποιήσει. Η επιλογή αυτή έγινε για να διατηρηθεί ακριβώς η αίσθηση που αφήνει το παιχνίδι θυμίζοντας το πρώτο μέρος της σειράς όμως μιας και η μηχανή έχει ούτε λίγο ούτε πολύ 10 χρόνια στην πλάτη της, ενδέχεται να έχει διάφορες αρνητικές συνέπειες, θυμίζοντας έντονα το Batman: Arkham Knight.

Το πρόβλημα που εμφανίζεται σε μια Radeon R9 Nano και σε όλες τις GCN 1.2 GPUs της AMD

[video=youtube;XrI5KPXHkjo]

[img_alt=Πολλά τα προβλήματα του νέου Gears of War σε κάρτες AMD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture60087.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now